Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šokujúci nový pár?! Speváčka Adele a hviezdny herec Bradley Cooper!
Zdielať na

Šokujúci nový pár?! Speváčka Adele a hviezdny herec Bradley Cooper!

Archívna reportáž

Nie je ničím nezvyčajným, že si známe tváre častokrát hľadajú partnera práve medzi svojimi, teda vo vodách šoubiznisu. To, či majú podobné spojenia nádej na dlhé trvanie je už na polemiku, avšak je zrejmé, že vďaka sláve majú spoločný nielen životný štýl, ale aj istú toleranciu voči strate súkromia. V Hollywoode sa najnovšie šepká o celkom nečakanom spojení fešného amerického herca a skvelej britskej speváčky, zoznámiť ich vraj mala spoločná známa, speváčka Lady Gaga.

Americký herec Bradley Cooper (46) a speváčka Adele (32) vraj tvoria pár, túto informáciu priniesol portál Micky.com odvolávajúc sa na austrálsky web New Idea. V prípade, že by sa tieto špekulácie potvrdili, pár by sa vzhľadom na svoju slávu a britsko-americké spojenie stal s veľkou pravdepodobnosťou miláčikom národa, čím by výrazne šliapali na päty Meghan a Harrymu v ich ťažení na vrchol rebríčka popularity v USA.

Kým ešte pred tromi rokmi sa šepkalo o tajnej láske Bradleyho a speváčky Lady Gaga, najmä po tom, čo diváci zhliadli ich spoločný film Zrodila sa hviezda, ktorý vyvrcholil vášnivým a romantickým živým vystúpením s piesňou Shallow na na udeľovaní Oscarov 2019, dnes sa táto excentrická speváčka odrazu ocitla v úlohe dohadzovačky. Podľa austrálskeho webu New Idea vraj Bradleyho zoznámila s talentovanou a výrazne zoštíhlenou britskou speváčkou Adele a medzi obomi umelcami preskočila poriadna iskra. Avšak treba pripomenúť, že ten istý portál speváčku iba prednedávnom spájal aj so spevákom Harrym Stylesom či hercom Bradom Pittom, čo sa ukázalo ako fáma, a preto je dôveryhodnosť tohto zdroja otázna.

Adele a Bradleyho vraj zoznámila speváčka Lady Gaga, ktorá bola sama s fešným hercom spájaná, najmä po ich spoločnom filme Zrodila sa hviezda. Na odovzdávaní Oscarov 2019 predviedli takéto romantické vystúpenie:

Odhliadnuc od tejto skutočnosti by sa však dalo predpokladať, že by si krásna speváčka s jedinečným hlasom a herec, obadrený tiež speváckym talentom mohli v skutočnosti celkom dobre rozumieť. Spájala by ich totiž nielen vášeň pre hudbu a spev, zmysel pre humor, ale až príliš podobný scenár ich životov z posledných rokov. Obaja sa totiž v tom istom roku 2019 rozišli s dlhoročnými partnermi, no tak ako Bradleyho a jeho ex, modelku Irinu Shayk, tak aj Adele a jej exmanžela dnes už nespája nič, okrem starostlivosti o spoločné deti. A tak by mohli mať pre svoju minulosť vzájomné pochopenie a speváčkin synček Angelo (9) a aj Bradleho dcérka Lea (4) by sa z nového parťáka na hranie určite potešili.

Adele ešte v relácii SNL, kde mala po dlhoročnej pauze svoju premiéru, zo žartu tvrdila, že je single a mieni sa venovať iba svojim mačkám:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

Kým Bradley mal rozchod s ruskou modelkou Irinou o niečo jednoduchší, keďže sa nikdy formálne nevzali, Adelin rozvod sa ťahal dlho a ukončil ho súd až v marci 2021. Speváčka musela exmanželovi Simonovi Koneckimu (46) nielenže odovzdať poriadny kus majetku a peňazí, ale zaviazala sa tiež, že nebude nikdy hovoriť ani spievať vo svojich piesňach o ich sedem rokov trvajúcom vzťahu a rozchode. ​

Mnohí fanúšikovia sa preto zhodnú na tom, že nová láska by Adele prospela aj ako inšpirácia k novým textom, ktoré boli odjakživa v jej prípade prevažne o láske, sklamaniach, či radostiach z jej vlastných životných skúseností. Nuž a v prípade všestranne nadaného Brdaleyho by mohlo dokonca prísť k spoločnému zamilovanému duetu, no na pravdivosť klebiet si ešte zrejme treba chvíľku počkať. Ak je to pravda, príliš dlho sa im to tajiť nepodarí.

Súvisiace články

Najčítanejšie