Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Inkognito má v tíme novú tvár! TÁTO kráska nahradila Zuzku Šebovú, ktorá má pre fanúšikov odkaz!
Zdielať na

Inkognito má v tíme novú tvár! TÁTO kráska nahradila Zuzku Šebovú, ktorá má pre fanúšikov odkaz!

Opäť stavili na rýdzo slovenské meno. Neodmysliteľná tvár relácie Inkognito Zuzka Kubovčíková Šebová sa stala po druhýkrát mamou. To znamená aj zmenu v tíme "hádačov". K Zdenke Studenkovej sa za ženy pridá ostrieľaná moderátorka, ktorá už v televízii JOJ pracovala na viacerých projektoch.

To, čo sa šepkalo, je už definitívne potvrdené. Hoci Zuzka Kubovčíková Šebová ťahala do poslednej chvíle, po narodení druhého synčeka už skutočne nemôže stíhať aj starostlivosť o svoj malý poklad, aj zabávať národ cez obrazovky televízie JOJ. Na jej miesto prišla ale nemenej vtipná a pohotová profesionálka - 43-ročná Dagmar Dianová, ktorú všetci poznajú pod prezývkou Didiana. 

Didiana odchovaná rádiom sa na ďalšiu televíznu príležitosť veľmi teší. "Je to fajn partia, do ktorej sa veľmi rada dostanem a bude mi cťou, no ak im náhodou neskočím do reči, tak sa k slovu asi nedostanem, ale verím, že sa budeme všetci dobre cítiť, veď aj pre nich to bude výzva," hovorí so smiechom Didiana.

​Režisér relácie, Tomáš Eibner, išiel pritom na istotu. S Didianou pracoval na viacerých projektoch. "Buď to boli Vyvolení, alebo Hviezdy na ľade, aktuálne je to Bez servítky, kde načítava komentáre. Keďže o nej vieme, že má naozaj taký rýchly, spontánny humor, miesto v Inkognite jej právom patrí," zhodnotil ostrieľaný režisér. Didiana môže mať tipy, ako to v relácii zvládnuť z prvej ruky - každé ráno sa v rádiu stretáva s Marcelom Forgáčom. Alebo vtipkovala, že zavolá o radu Zdenke, či Zuzke. To ešte netušila, že tá už medzitým porodila.

Didiana je zapálená golfistka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa didiana original (@didiana_original)

Prvého synčeka Rudka porodila Zuzana pred viac ako troma rokmi. A už k nemu pribudol ďalší súrodenec. Sympatická herečka má s manželom Michalom Kubovčíkom druhého synčeka. Manželia opäť stavili na tradičné slovenské meno. "Sme s Miškom veľmi šťastní, že do našej rodiny pribudol ďalší krásny chlapček, ktorý je zdravučký a všetko je v poriadku, takže sa veľmi tešíme, že máme Paľka. Ďakujeme všetkým sa krásne blahoželania a správy," povedala šťastná dvojnásobná mama Zuzka.

Súvisiace články

Najčítanejšie