Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Monika Beňová totálne vyrazila dych sériou fotiek! Ľudia ju nespoznávajú!
Zdielať na

Monika Beňová totálne vyrazila dych sériou fotiek! Ľudia ju nespoznávajú!

Archívna reportáž

Europoslankyňa a dlhoročná politička Monika Beňová je atraktívna žena. Má prirodzene štíhlu figúru, ktorú si navyše udržiava aj pravidelným pohybom a vhodnou stravou. Mnohých prekvapilo, že ani tehotenstvo v jej 52 rokoch na nej nezanechalo stopy a veľmi rýchlo sa dostala späť do formy. No teraz ukázala fotky, kde ju ľudia len ťažko spoznávajú.

Nie je veľa političiek, ktoré sa dostanú na titulnú stránku módneho magazínu. Monika Beňová ale bola vždy súčasťou sveta smotánky, najmä keď vytvorila pred vyše 15 rokmi pár s niekdajším "mediálnym mágom" Fedorom Flašíkom, si spoločne vychutnávali nielen úspech v politike či v biznise, ale aj pozornosť verejnosti a médií. Beňová bola neraz tvárou titulných stránok, najmä v súvislosti s bulvárnymi správami, ale aj ako hlavná hviezda časopisov.

Práve jednu z týchto spomienok aktuálne vytiahla a pripomenula fanúšikom, ako vyzerala pred takmer 13 rokmi. Pochopiteľne, fotky boli nielen perfektne nasvietené a vyretušované, ale Beňová bola aj "nastajlovaná" profíkmi a zábery zhotovil jeden z najvychytenejších fotografov súčasnosti - Lukáš Kimlička.

Beňová nepochybne ani na sekundu neľutuje, že sa stala opäť mamou:

​Práve jeho aj Beňová pri spomienke priamo oslovila. "Lukáš, dnes mi to poslala neterka, tak ma to veľmi potešilo," prezradila, ako sa vlastne k starším záberom dostala. Kimlička zareagoval, že si na to pamätá, akoby to bolo včera a potom sa už rozbehla vtipná výmena, že si to ešte musia zopakovať. Beňová rovno navrhla aj rok 2028. "Píšem si do kalendára," s humorom odpovedal fotograf. No ešte viac, ako táto veselá debata ľudí zaujali samotné fotky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Sedem fotiek Moniky Beňovej sťaby modelky je skutočne výnimočných. Luxusné oblečenie, dokonalý makeup aj účes, ale aj zjavný talent europoslankyne pózovať priam ako profesionálna manekýnka. V komentároch sa to len tak hmýrilo superlatívmi a srdiečkami na adresu Beňovej, no viacerí sa vyjadrili, žeby ju nespoznali, no jedným dychom dodávali, že stále vyzerá super. Možno si to napokon bude môcť v roku 2028 skutočne zopakovať, napokon, už tak trochu porazila čas aj tým, že sa ako 52-ročná stala minulý rok 1. novembra po druhýkrát mamou.

Súvisiace články

Najčítanejšie