Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Plastiky ju úplne zničili! Predtým jedna z najatraktívnejších herečiek je na nepoznanie!
Zdielať na

Plastiky ju úplne zničili! Predtým jedna z najatraktívnejších herečiek je na nepoznanie!

Zdroj: Profimedia.sk

O obrovských prínosoch vedy a medicíny ľudstvu azda nemôže byť žiadnych pochýb, avšak nie každý medicínsky pokrok vedia niektorí jedinci správne uchopiť a zaplatia za to vysokú daň. To platí najmä v oblasti plastickej chirurgie, keď sú za vidinou dokonalosti a krásy ochotné urobiť ženy, ale aj muži, nezvratné zásahy do svojho tela. Nanešťastie, častokrát sa z predtým priemerne, ale aj veľmi peknej ženy stane komická či miestami až strašidelná karikatúra.

Herečka Lara Flynn Boyle (51) patrila svojho času k najatraktívnejším hollywoodskym herečkám a o svojich prednostiach, nielen tých hereckých, presvedčila divákov aj vo filme Men in Black v úlohe zvodnej mimozemšťanky Serleeny. Štíhla modrooká čiernovláska sa však nedokázala zmieriť s prirodzeným procesom starnutia a kruto na to doplatila nielen jej tvár, ale aj herecká kariéra.

Lara očarila divákov už v ranných 90. rokoch v mysterióznom seriáli Mestečko Twin Peaks v úlohe svojhlavej amatérskej detektívky Donny Hayward. Odvtedy účinkovala v desiatkach menej, či viac úspešných snímok, medzi ktorými sa nedá nedá nespomenúť Men In Black po boku Willa Smitha či v nezávislom komediálnom filme plnom hviezd ako Johnny Depp či Benicio Del Torro s názvom Cannes Man.

Takto vyzerala Lara ešte v časoch svojej najväčšej slávy vo filme Men I Black:

Avšak najjagavejším časom tejto herečky už dávno odzvonilo, a zdá sa, že tak trochu aj jej vlastnou vinou. Okrem jej údajnej konfliktnej povahy a početným milostným avantúram s hereckými kolegami sa jej predtým prirodzene pekná tvár zmenila pod ťarchou množstva plastík na nepoznanie. Jej premena začala nevinne, ako to býva v mnohých prípadoch, keď si nechala "len trošku" zväčšiť pery a upraviť nos. Avšak neúprosný čas a drsné preferencie Hollywoodu mladých a krásnych tváričiek ju hnali k plastickým chirurgom čoraz častejšie a dnes už jej pôvodné črty na tvári takmer nie je rozpoznať. Ako sa Lara menila v čase si môžete pozrieť v galérii TU.

Lara Flynn Boyle v mysterióznom seriáli Twin Peaks oslnila divákov svojou prirodzenou krásou už v 90. rokoch:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lara Flynn Boyle (@laraflynnboyle)

Na chabé ponuky filmovej spolupráce má vraj nemalý vplyv aj jej konfliktná povaha, pre ktorú s ňou mnohí tvorcovia radšej nechcú spolupracovať. Sama o sebe neraz vyhlásila, že sa jej niektorí ľudia dokonca boja. „Som typ ženy, ktorá keď vstúpi na párty, všetky ostatné ženy opustia miestnosť,“ povedala o sebe dávnejšie Lara. Nuž, zdá sa, že nielen ženy, ale aj muži, ktorých podľa zlých jazykov kedysi zvádzala na počkanie. V minulosti bola tiež obvinená, že rozbila manželstvo hercovi Harrisonovi Fordovi, keď ich paparazzi načapali v tesnej blízkosti na jednom z prominentných večierkov. Momentálne, po piatich rokoch bez práce, nakrúca film s názovm Death in Texas (Smrť v Texase), kde si zahrá vážne chorú matku hlavného hrdinu v podaní Ronnieho Gene Blevinsa, ktorá je odkázaná na transplantáciu pečene. On sa krátko po prepustení z väzenia vrhá po hlave do nebezpečenstva, aby aj za cenu porušenia zákona matke zachránil život. 

Súvisiace články

Najčítanejšie