Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Dočkala sa! Agáta zavŕšila rozluku s Jakubom Prachařom, no hneď mala čo dočinenia s políciou!
Zdielať na

Dočkala sa! Agáta zavŕšila rozluku s Jakubom Prachařom, no hneď mala čo dočinenia s políciou!

Archívna reportáž

Zdá sa, že bývalá česká modelka a influencerka má na svojho exmanžela ťažké srdce a nechce s ním mať, okrem dcérky, už nič spoločné. Už dávnejšie sa vyjadrila, že sa nevie dočkať, keď pretne formálne puto, ktoré ju s Jakubom Prachařom ešte drží. V dokončení formálneho procesu zmeny priezviska ju však zdržovali protipandemické reštrikcie, no nedávno sa jej túžba stala realitou. Agáta Hanychová je späť už aj úradne a ako dôkaz dokonca fanúšikom ukázala nové doklady.

Úradne "znovuzdrodená" Agáta Hanychová (35) sa českému denníku Blesk zverila, že s odstupom času ľutuje, že pri svadbe s Jakubom Prachařom, otcom jej dcérky Mie, zmenila priezvisko. Od tohto týždňa už má ale nový občiansky a hneď ho aj prevetrala - rovno ju totiž chytili policajti za porušenie pravidiel.

Azda iba málokto v deň svadby čo i len na okamih myslí na to, že to s partnerom možno nevyjde a pripraví sa rovno na rozvod. Ani hviezdičke českého šoubiznisu, Agáte Hanychovej, to pri oltári s jej najlepším priateľom Jaubom Prachařom iste ani nenapadlo, napokon, veľmi si rozumeli a mysleli to vážne. O tom svedčí aj skutočnosť, že plánovali rodinu a štyri roky po svadbe splodili dnes už 3-ročnú dcérku Miu. Avšak ich manželstvo povestný siedmy rok skrachovalo a dnes je idylka už minulosťou. Agáta sa už oficiálne zabvila aj exmanželovho priezviska. 

Agátu azda preslávil viac jej podrezaný jazyk ako modelinogvá keriéra. Toto povedala svojho času o Slovákoch:

"Aj tak ma všetci brali ako Hanychovú a veľa ľudí ma tak aj oslovovalo. Ľutujem, že som si nechala zmeniť priezvisko, ale to k svadbe akosi patrí. Rozvod nikdy nie je šťastná záležitosť a nie je to dôvod na oslavy. Veď je to ľudské zlyhanie, obzvlášť ak sú v tom deti," myslí si držiteľka čerstvého občianskeho preukazu so staronovým priezviskom a nepochybne tým tak trochu naráža aj na víťazné gesto Jakuba v deň rozvodu, ktorým mnohých pohoršil. Novým dokladom sa však Agáta iba krátko po jeho obdržaní musela preukázať mužom zákona, avšak stretnutie sa obrátilo na príjemný zážitok.

Agáta je momentálne opäť šťastne zamilovaná a zdá sa, že jej láska k šikovnému stolárovi Adamovi Raiterovi prospieva:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"Pár hodín som mala nový občiansky a chytila ma polícia, pretože som urobila priestupok. Našťastie, boli milí. Povedala som im, že mi predsa nemôžu pokaziť radosť z nového priezviska a oni mi povedali, že ma aj tak poznali ako Hanychovú, a nie ako Prachařovú," priblížila úsmevnú skúsenosť s mužmi zákona Agáta. Zaujímavé bude aj stretnutie s colníkmi pri prípadných zahraničných cestách s jej dvomi deťmi. Jej prvorodený synček Kryšpín nosí meno po svojom otcovi, bývalom hráčovi amerického futbalu, Miroslavovi Dopitovi. Nuž a malej Mii Prachařovej ostane otcove slávne priezvisko hereckého klanu, s ktorým, ak zdedí talent po Jakubovi, bude mať azda v budúcnosti mnohé filmové a divadelné dvere dokorán otvorené.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie