Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Poriadny šok! Vlamač sa drzo zabýval v hercovej vile!
Zdielať na

Poriadny šok! Vlamač sa drzo zabýval v hercovej vile!

Archívna reportáž

V Hollywoode sa v poslednej dobe, zdá sa, rozmohol taký nešvár, že sa v celebritných domoch zvyknú poprechádať "náhodní okoloidúci". Nepríjemnú, ba priam hrozivú skúsenosť má aj speváčka Taylor Swift, ktorej sa do domu na Floride dostal neznámy muž ešte vo februári 2020. Nie je známe či to bol fanúšik, alebo zlodej, no podobný scenár sa odohral aj v príbytkoch hviezd ako Miley Cyrus, Selena Gomez, Rita Ora, Kendall Jenner, či u Meghan a Harryho. V niektorých prípadoch sa nepozvaný hosť obohatil o osobné veci hviezd v miliónových hodnotách, inokedy sa chceli u nich len poprechádzať, či zistiť, aké je to spať v perinách svetovej hviezdy.

Do hollywoodskej rezidencie herca Johnnyho Deppa sa vlámal istý muž bez domova, ktorý mu spôsobil okrem nepríjemného zážitku aj menšiu škodu na majetku. Podľa informácií denníka TMZ upozornil políciu na podozrivú aktivitu v dome alarm a okamžite vyštartovali na miesto činu. Pohľad na sprchujúceho sa chlapíka v Johnnyho luxusnej kúpeľni ich poriadne zaskočil.

Akoby toho obľúbený herec a predstaviteľ kapitána Jacka Sparrowa nemal dosť. Nielen jeho osobným, ale aj pracovným životom otriasa nepríjemný spor s exmanželkou Amber Heard. Pre ten prišiel už o niekoľko prestížnych filmových úloh, aj o dobrú povesť. V bezpečí ale zjavne nie je ani jeho dom v luxusnej Hollwoddskej štvrti. Policajti, ktorí po upozornení bezpečnostného systému prišli na obhliadku nehnuteľnosti ostali v šoku, keď načapali neznámeho muža, ako sa spokojne sprchuje v Johnnyho kúpeľni. Predtým sa ešte obslúžil v hercovom bare plnom alkoholu a po dobrom drinku si doprial zaslúžený oddych.

Johnnymu sa podľa informovaných zdrojov nie vždy darí ovládať svoju náklonnosť k alkoholu a dorgám, tie sa podľa nich nedávno podpísali aj pod jeho nevábny vzhľad:

​Ešte predtým vraj bezdomovca videli susedia potulovať sa v Deppovej rozľahlej záhrade a pri bazéne, no zjavne podľahol vábeniu luxusného domu s desiatimi kúpeľňami a vlámal sa doň. Za poškodenie zámku a dverí bol obvinení z výtržníctva a vandalizmu. Johnny sa podľa dostupných informácii v čase vlámania nachádzal mimo svoj domov a o incidente sa dozvedel telefonicky od polície. Avšak popri jeho problémoch ho azda nepríjemnosť príliš nerozrušila, keďže rieši spor s exmanželkou, v ktorom je v stávke nielen veľa miliónov, ale najmä Johnnyho reputácia. Amber ho totiž obvinila z fyzického a psychického násilia, alkoholizmus a závislosti na drogách. Po obvineniach a prvotnom víťazstve Amber sa s ním rozlúčili vo viacerých filmových projektoch vrátane Pirátov z Karibiku či Fantastické zvery.

Johnny sa svojsky prihovára svojim fanúšikom na Instagrame, kde im ďakuje za podporu v jeho náročnom životnom období:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Depp (@johnnydepp)

Nebolo to pritom poprvýkrát v tomto roku, čo sa do jeho domu niekto snažil dostal bez pozvania. Estš začiatkom roku 2021 sa mu do tej istej vily snažila vlámať istá žena, ktorej identita nebola zverejnená, no tá po spustení alarmu vzala nohy na plecia a utiekla ešte pred príchodom polície. Avšak neskôr ju muži zákona vypátrali a dokonca jej prišili aj inú krádež v Johnnyho susedstve. Herec Johnny Depp kúpil obrovský dom s priľahlým pozemkom a eukalyptovým hájom ešte v roku 1995 za 1,8 milióna dolárov. To je však oproti jeho dnešnej hodnote odhadujúcej sa na 19 miliónov iba omrvinka. Azda by len mohol viac investovať do ochrany nehnuteľnosti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie