Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Drsná bodka za konfliktom! Rytmus prekvapený z farizejstva, Simona odkazuje, že to má v pr*eli!
Zdielať na

Drsná bodka za konfliktom! Rytmus prekvapený z farizejstva, Simona odkazuje, že to má v pr*eli!

Od odvysielania diskusnej relácie Silná zostava je zjavne témou číslo jedna kritika kritiky... Stand up komička Simona Salátová totiž veľmi emotívne, miestami až mierne absurdne útočila na Dominiku CIbulkovú za to, že bola v tejto pandemickej situácii na dovolenke a ešte aj zverejňovala fotky. Kým niektorým hovorila z duše, iným zase svojou "drzosťou", ako to mnohí nazvali poriadne dvihla tlak.

Simona Salátová sa stala z večera do rána azda najznámejšou stand up komičkou na Slovensku. Nie však vďaka svojmu humoru, ale pre spôsob, akým dala Dominike Cibulkovej najavo, že nesúhlasí s jej postojom k pre Simonu principálnym veciam - a to je napríklad solidárne necestovať, keď si to väčšina ľudí nemôže, alebo nechce dovoliť. Miestami sa nechala skutočne uniesť, aj preto jej Cibulková už nevie prísť na meno a označuje ju už len ako "pani v zelenom," čo prevzala aj jej kamarátka Monika Beňová, ktorá použila aj ostrejšie slová.

Jasný postoj dal ale najavo aj  Rytmus, ktorý ironicky poukázal na podstatu problému, keď sa mu zjavne zdá byť absurdné, aby si niekto odopieral radosti len preto, že nie všetci si na nich majú, prípadne možno ani nič podobné nechcú. Pripojil provokatívne fotku svojho Maybachu, ktorý sa pre neho už vraj pripravuje. Potiaľto by to možno bolo v poriadku, ak by nepridal aj ďalšiu fotku, kde bola Simona upravená o poriadnych pár kíl navyše a Rytmus si vystrelil práve z jej oblejšej postavy.

Pred vyše štyrmi rokmi sa Simona predstavila v šou ČSMT:

​Stalo sa to, čo možno ani sám nečakal - dokonca aj jeho manželka sa voči tomuto nevhodnému vtipu ohradila a napísala, že kým Simona svojím vystupovaním v jej očiach vykopala dno, Patrik doň svojou reakciou s radosťou skočil. Zrejme práve to a silná kritika za uťahovanie si z niekoho fyzickej podoby prinútila rapera sa k veci ešte raz vyjadriť. "Extrémne milujem ľudí, milujem ich zabávať a milujem, keď sa smejú. Ale čo nemám rád na ľuďoch a čo má totálne irituje, je, keď sa niekto stavia do pozície morálnej autority, z ktorej cítim zákernosť. Ktorá ironicky odfukuje, smeje sa a gúľa očami do kamery a snaží sa cielene verejne zlynčovať, alebo zahnať do kúta človeka, ktorý prišiel v mieri porozprávať, že bol legálne na dovolenke," objasnil Rytmus svoj názor a upresnil, čo konkrétne ho nahnevalo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Správanie Simony označil za prízemné a zamindrákované a to ho primälo si spôsobom jemu vlastným z nej vystreliť, ako povedal, prízemný humor má rád. "Neviem, či to mám brať ako farizejstvo, lebo ty, ako komička, vieš čo sú meme obrázky, stretávaš sa s partiou komikov, kde používate humor, kde sú nadávky, urážate ľudí na hranici dôstojnosti, proste tvrdý, prízemný humor, tak zrazu obrázok, kde ja mám tiež tlstú hlavu a aj ty si tlstá porovnávate s realitou," vyjadril sa Rytmus a pripomenul, že tvrdý humor Simone a jej kolegom neprekáža, keď smeruje na iných, ale keď sa otočí na nich, je zle. Raperovi sa za jeho vysvetlenie a názor lajky a súhlasné komentáre len tak hrnuli, no medzi nimi zasvietil aj jeden priamo od Simony: "Pekné okuliare, odkiaľ?" Typickou insta otázkou na profiloch influencerov dala jasne najavo, čo si o ich povrchnosti myslí, ale zároveň ukázala, že jej Rytmusov príspevok neušiel, no ani jej nestojí za reakciu.

Kontroverzný Rytmusov príspevok:

Instagram/RK

​No ešte tvrdšie zadrela na svojom profile, keď sa svojho synčeka opýtala, či vie, kto je Rytmus. Odpovedal, že nevie a textom Salátová dodala, že tým je povedané všetko. Tento "diss" je ale objektívne tak trošku nezmyselný, nakoľko je úplne v poriadku, že škôlkar netuší, kto je Rytmus, ale od tínedžerov vyššie už zrejme všetci na Slovensku vedia, kto je Patrik Vrbovský, čo sa asi nedá tak celkom povedať v opačnom garde. Medzi fanúšikmi stand upu je ale Simona nepochybne známa a obľúbená komička, rovnako má podporu priateľov a v neposlednom rade aj tisícov Slovákov, ktorí jej názor na Cibulkovú zdieľajú. A tým všetkým adresovala svoje zrejme posledné vyjadrenie k tejto "pseudokauze", ako to nazval Rytmus. "Vďaka vám a mojim priateľom mám hlboko v mojej krásnej veľkej pr*eli," zaklincovala spokojne.

Simona zaklincovala takto:

Instagram/SS

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie