Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sex trikrát denne?! Slávna herečka (74) šokuje rečami o intímnych radovánkach!
Zdielať na

Sex trikrát denne?! Slávna herečka (74) šokuje rečami o intímnych radovánkach!

Archívne video

Je akýmsi tabu v spoločnosti hovoriť o sexualite ľudí vo vyššom strednom veku, o senioroch ani nehovoriac. Pritom aj tí najväčší mladí "bujaci" raz do toho veku dospejú a nepochybne by sa im nepáčila myšlienka, že by pre nich intimita už nemala existovať. Našťastie, je pár výnimiek, ktoré o tom otvorene hovoria a dodávajú tým nádej, že napríklad pre ženy ani po menopauze v tomto smere nič nekončí.

Americká herečka Suzanne Somers (74), známa aj ako kozmetička Carol z komediálneho seriálu Krok za krokom, je napriek svojmu vyššiemu veku stále plná života a radosti. Ešte si vie dokonca naplno užívať aj sex s o desať rokov starším manželom Alanom Hamelom (84). Úprimne to ale pripisuje najmä užívaniu hormónov a ďalších doplnkov výživy. Suzanne vyzerá stále veľmi dobre a priam srší energiou, o čom sa mohli presvedčiť nedávno aj diváci istej relácie, venovanej rozhovorom so známymi osobnosťami na tému zdravia a životného štýlu.

Žiarivo blonďatá herečka v seniorskom veku sa v podcaste Heather Dubrow’s World nezdráhala priznať, že si s manželom, s ktorým žije už vyše štyridsať rokov, až šokujúco často doprajú intímne radovánky. "V tejto fáze života si väčšina ľudí myslí, že už to skoro nejde. Ale aký je teraz čas, skoro poludnie? Tak to už máme dnes za sebou trikrát - sex som mala dnes už tretí raz," hrdo priznáva Susanne so zvonivým smiechom. Manžel ju vraj zobudil už ráno o pol piatej a bol pri sile. "Len som sa ho spýtala, či by nemohol počkať, kým aspoň vyjde slnko," podrobnejšie opísala horúce ráno. Mnohým sa to javí vzhľadom na vek jej manžela skutočne až neuveriteľné.

Pozrite si prierez kariérou Suzanne:

Energiu a vitalitu vraj získava Somers a jej manžel užívaním hormónov na základe tzv. Wiley protokolu, čo je pomerne kontroverzná forma bioidentickej hormonálnej substitučnej terapie. Dopriavajú si navyše aj injekcie peptidov na báze melanokortinu PT-141. "Stále mám ten drive, ako som mala za mlada. To som na to mala náladu stále," pochvaľovala si Suzanne už pred rokmi v istom rozhovore. "Muži majú viagru, ale toto môžu užívať muži aj ženy, nejedná sa o drogu. Iba vám to navodí náladu na sex," vysvetľovala herečka, ktorá praktizuje a aj propaguje hormonálnu terapiu na báze prírodných hormónov. Treba dodať, že mnohí lekári  nesúhlasia s jej svojráznym postupom, keďže nemá potrebné medicínske vzdelanie a skúsenosti.

Suzanne rada a často dokumentuje lásku k manželovi:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Suzanne Somers (@suzannesomers)

Nadšená bola touto terapiou svojho času aj Oprah Winfrey, ktorá si pozvala Somers aj do svojej slávnej talkshow, aby o terapii niečo prezradila divákom, za čo bola neskôr veľmi skritizovaná. Výrobky hormonálneho režimu podľa uvedenej terapie zahŕňajú približne 60 výživových doplnkov, krémov a injekcií, ale neboli schválené Správou pre potraviny a liečivá v USA. Ich účinnosť však nebola nikdy oficiálne testovaná. Suzanne Somers na ne nedá dopustiť. Prírodná liečba jej vraj veľmi pomohla aj pre prekonaní rakoviny prsníka, ktorú jej diagnostikovali v roku 2001. Odmietla chemoterapiu, ktorú mala podstúpiť. Napísala o tom knihu Knockout. Stala sa veľkou propagátorkou alternatívnej liečby a mnohí lekári ju preto nazývajú šarlatánkou.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie