Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jágrovej bývalke rastie bruško, žeby dvojičky po vzore ich otca?! Ten sa jej v prvých týždňoch nesmel ani dotknúť!
Zdielať na

Jágrovej bývalke rastie bruško, žeby dvojičky po vzore ich otca?! Ten sa jej v prvých týždňoch nesmel ani dotknúť!

Archívna reportáž

Česká influencerku a podnikateľku, niekdajšiu tanečnicu pri tyči, 29-ročnú Veroniku Kopřivovú preslávil najmä jej štvorročný vzťah so slávnym českým hokejistom Jaromírom Jágrom (49). Ten síce napokon nevyšiel, avšak už viac ako rok je spokojná s bývalým mužom roka a kickboxerom Miroslavom Dubovickým (29). Aj s ním síce pred časom prežívala krízu, teraz je však už zažehnané a na fotografiách pôsobia ako dve hrdličky. A bodaj by nie, veď čakajú prvého spoločného potomka.

Ako prezradila samotná Veronika Kopřivová svojim fanúšikom na sociálnej sieti, dieťatko spolu s partnerom Miroslavom plánovali a tento ich plán sa im podarilo realizovať na nádhernom mieste, kde trávili ešte v roku 2020 dovolenku, na romantickom gréckom ostrove Santorini. Nejakú chvíľu sa darilo tehotenstvo Veronike utajovať, z poslednej zimnej dovolenky na slnkom zaliatych Maldivách sa už však na Instagrame pochválila fotkou s viditeľne zaokrúhleným bruškom.

Na fotografiách, ktoré zdieľala Veronika na Instagrame pri nej pózuje hrdý budúci otec Dubovický držiac v dlani rastúce bruško svojej partnerky. Po necelých dvoch rokov užívania si dovoleniek v luxusných destináciách zrejme uznali, že je najvyšší čas usadiť sa. Veronika už stihla na jeseň pre svoju budúcu rodinku zabezpečiť aj vlastné hniezdočko. Ako samostatné a pracovité žieňa kúpila byt v novostavbe s veľkou terasou v stovežatej Prahe. Hneď za domom je park, kde bude môcť kočíkovať očakávaného potomka.

Veronika tvorila kedysi pár s legendárnym hokejistom Jaromírom Jágrom, podľa ich vlastných slov ostali ich vzťahy korektné a priateľské: 

​Tehotenstvo si Kopřivová užíva, aj keď spočiatku mávala typické tehotenské nevoľnosti. Vtedy sa jej nemohol partner ani len dotknúť, od piateho týždňa jej bol neustále zle, bola unavená a precitlivená aj na zvuky. On bol však trpezlivý a snažil sa jej byť oporou. "Áno, budeme rodina! Ja mám v živote šťastie, že mám skvelú rodinu a úžasnú partnerku, ktorá mi o pár mesiacov to najväčšie šťastie privedie na svet. Ty vole, ja budem otec. Som hrdý na to, že Verunka Kopřivová bude mamičkou nášho dieťaťa, pretože viem, že bude najlepšia," pochválil sa na Instagrame pred časom Dubovický. Pohlavie dieťatka ale neprezradil. On sám je jeden z jednovaječných dvojčiat a tak chvíľu bolo v hre aj to, že história sa zopakuje, ako sa povráva. Veronika by nebola proti tomu, aby mala dvojičky, myslí si, že by sa spolu pekne hrali. Uznáva ale, že by to bolo spočiatku náročné, a tak jej napokon azda aj odľahlo, keď ultrazvuk túto možnosť vylúčil.

Aj Veronika oznámenie o materstve zavesila na sociálnu sieť. Nezabudla pochváliť budúceho otecka. "A s istotou viem, že Miroslav Dubovický bude tým najlepším oteckom, ktorého som si mohla pre naše dieťatko priať,"  pridala k oznámeniu, že bude mamou. Kedysi neznáme dievča z Teplíc postupne zviditeľnilo svoje meno. Najskôr ako finalistka Miss, potom priateľstvom s Jágrom s pomerne škandalóznym začiatkom, keď mnohí Česi veľmi prežívali, koho si to ich hokejový boh vybral. Vždy však vedela, čo chce. "Ja som bola v očiach mnohých tiež len naivné dievča, ktoré má veľké sny. To dievča zo všetkých svojich snov robí skutočnosť a je pripravená v tom pokračovať," sebavedome kedysi prehlásila. Krásny byt, atraktívneho partnera, dobre sa rozvíjajúci internetový obchod  s vlastnou značkou už má. Zakrátko pribudne aj potomok. Chýba jej snáď už len snubný prsteň a svadba s milovaným mužom. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie