Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Prvá fotka vnučky Ivany Christovej! Rozkošná princezná!
Zdielať na

Prvá fotka vnučky Ivany Christovej! Rozkošná princezná!

Archívna reportáž

Už nekonečných 32 rokov uplynulo od chvíle, čo sa stala Prešovčanka Ivana Christová prvou novodobou Miss Československa. Z vtedy sotva 19-ročného dievčatka je dnes 50-ročná šťastná stará mama. Pochopiteľne, ešte väčší moment je to pre jej krásnu 27-ročnú dcéru Danielu, ktorá sa svojho pokladu nevie nabažiť.

Kým Ivana Christová si na život pod reflektormi zvykla a publicite sa nevyhýbala, že dcéra Daniela je opačný prípad. Niežeby občas rada nezavítala na spoločenské akcie a nenechala sa vyfotiť so svojou slávnou mamou, no rozhodne nijako neiniciuje záujem o svoju osobu tým, žeby sa priveľmi ukazovala, či o sebe rozprávala.

Daniela by pokojne mohla ísť v stopách svojej mamy - krásna tvár a štíhla postava si priam pýtajú prehliadkové móla. Ona sa ale rozhodla ostať v zákulisí ako vizážistka a najmä riaditeľka sekcie v známej svetovej kozmetickej firme. To všetko ale išlo aktuálne bokom, jej svet sa krúti okolo malého uzlíčku lásky. 

Takto hovorila Ivana ešte pred rokmi o svojej jedinej dcére:

​Dievčatko, ktorá má Daniela s manželom Milošom Zajíčkom, dostalo krásne meno Zoja, no okrem ručičky jej rodičia svetu nič neukázali. Až doteraz - v instastories sa aspoň na pár hodín zjavila Daniela aj s dcérkou spokojne odfukujúcou na mame. "Čistá, bezdpodmienečná láska," napísala anglicky v hashtagu milujúca mama Daniela. Hoci na fotke nie je priamy pohľad na tváričku, predsa len je jasné, že dievčatko krásne prosperuje a nič mu k dokonalosti nechýba.

instagram/DZCh

​Pri pohľade na rodičov dievčatka, či rovno pokojne aj starých rodičov, je tiež zrejmé, že pôjde o ďalšiu krásavicu do rodiny. Daniela vyzerala fantasticky aj počas tehotenstva, keď snáď nepribrala ani kilo navyše, okrem váhy bruška s bábom. Prekrásna bola aj na svadbe, ktorou v septembri zavŕšili s Milošom desať rokov spoločnej lásky. Na sobáš si ale poriadne počkali, paradoxne, až do "covidového" roku, no stihli to počas ešte uvoľneného mesiaca a tak si mohli užiť zábavu, aká im s bábom nejaký čas zrejme nehrozí.

Láska medzi Danielou a Milošom stále kvitne:

Súvisiace články

Najčítanejšie