Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mareš ukázal vydarených synov! Neuveriteľná podoba, onedlho ho prerastú!
Zdielať na

Mareš ukázal vydarených synov! Neuveriteľná podoba, onedlho ho prerastú!

Archívna reportáž

Populárny český moderátor Leoš Mareš (44), je známy výstredným spôsobom života. Rád sa predvádza a v tomto vytvorili s manželkou Monikou úspešný tandem. Obaja radi zverejňujú na sociálnych sieťach svoje fotografie v luxusných módnych outfitoch, často z nejakej exotickej krajiny, či najnovšie zo super luxusného bytu. Mnohí im závidia, no je azda jediná vec, ktorú môžu zatiaľ len závidieť ostatným Marešovci.

Leoš Mareš vie, ako zarobiť veľké peniaze. Jednak je už dobrých dvadsať rokov moderátorskou hviezdou, k tomu je spevák a šoumen, a posledné roky zarába veľké peniaze vďaka sociálnym sietiam, kde je na Instagrame najsledovanejšou osobnosťou v rámci Česka aj Slovenska. Zdalo by sa, že mu nič šťastiu nechýba, a predsa je tu niečo, v čom sa mu predsa len celkom zatiaľ nedarí.

Marešova druhá manželka Monika (40) je zaujímavá žena, vyznačuje sa aj vycibreným vkusom. Na jej štíhlej postave sa vynímajú krásne modely svetových značiek, ktorými ju Leoš zahŕňa. Monika je sebavedomá žena, ktorá vie reprezentovať a presne takú Mareš po svojom boku potrebuje. Miluje ju a zniesol by jej snáď aj modré z neba. Je tu však niečo, po čom túži a zatiaľ jej to nedokáže splniť. Ani po troch rokoch manželstva sa im nedarí priviesť na svet spoločného potomka, hoci po ňom obaja veľmi túžia. A Monike už tikajú biologické hodiny.

Monika a Leoš sa jednoducho našli:

​Leoš Mareš pritom už deti má s prvou manželkou, taktiež Monikou. Syn Jakub má 15 rokov a mladší Matěj 11. So svojou bývalou manželkou má dobrý vzťah a so synmi môže byť kedykoľvek mu to vyhovuje. Rád s nimi trávi dovolenky alebo víkendy. Pred pár rokmi sa spoločne dokonca vypravili karavanom na dobrodružnú cestu po Európe. Teraz zverejnil na Instagrame fotku, kde ho vidieť spolu so synmi a doplnil ju textom, že strávili spoločne pekný víkend. To, že sa navzájom všetci traja podobajú, si všimli mnohí Marešovi fanúšikovia. "Ako traja bratia, chlapci vás o chvíľu prerastú," napísal v komentári jeden z nich. Mareš je na synov hrdý a má na to aj dôvody. Obaja sú pekní, šikovní, venujú sa rôznym športom, v čom ich podporuje, a preto aj ich výlety a dovolenky sú spojené najmä so športovými aktivitami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Zatiaľ starší Leošov syn Jakub nemá predstavu o svojom budúcom povolaní, mladší Matěj má našťastie ešte čas. "Vôbec neviem, čím raz budem. Možno by ma bavilo byť influencerom. Ale žiadne konkrétne plány nemám. Moderovaním by som sa asi neživil," priznal pred časom pre portál iDnes.cz s tým, že si nemyslí, že by to otec chcel. Dbá ale, aby hovoril správnou češtinou. "V prvom rade by som chcel, aby boli zdraví. Bude super, ak budú mať na niečo talent, ale hlavne, aby ich to bavilo a prinášalo im to radosť. Vtedy to bude v poriadku. Nech robia to, čo uznajú za vhodné a pokiaľ to bude niečo aspoň trochu normálne, tak ich budem podporovať. Ale myslím si, že moderovanie to nebude," kedysi sa vyjadril Mareš na adresu svojich synov ako správny rodič. A tento názor zrejme nemal dôvod zmeniť.

Súvisiace články

Najčítanejšie