Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tak predsa sťahovanie?! Jasmina a Rytmus hľadajú byt, vyhliadli si TÚTO lokalitu!
Zdielať na

Tak predsa sťahovanie?! Jasmina a Rytmus hľadajú byt, vyhliadli si TÚTO lokalitu!

Archívna reportáž

Jasmina a Patrik Vrbovskí sú už tretí rok spokojní s bývaním v dedinke neďaleko Bratislavy s voňavým názvom Malinovo. Priestranný krídlový rodinný dom poskytuje dostatok priestoru na akékoľvek potreby, záhrada je pre zmenu akurát, aby sa zbytočne nenarobili, no mali priestor na relax. O to viac teraz prekvapila správa, že hľadajú byt.

Dom v Malinove kúpil Rytmus krátko potom, ako sa dali s Jasminou na jar v roku 2018 dokopy. Nejde o žiadnu extravagantnú modernú stavbu, naopak, je to úplná klasika, no nechýba jej vôbec nič pre pohodlný život rodiny hoci aj s tromi potomkami. Navyše, Vrbovskí sú milovníci výletov do prírody a v okolí Malinova majú skutočne pestrý výber na prechádzky či bicyklovanie. 

Len pred pár dňami zverejnila Jasmina prosbu smerom k fanúšikom, že by radi upravili časť záhrady, ktorá je trošku bokom a bežne ju na relax nevyužívajú. Má v pláne spraviť tam detské ihrisko pre Sanela a potrebovala poradiť nielen pri výbere trampolíny, ale aj so zháňaním dodávateľa mäkkej gumenej vonkajšej dlažby. 

Rodina má prioritu, v tom sú nepochybne zahrnuté aj investície pre budúcnosť:

​Aj podľa toho je zrejmé, že manželia Vrbovskí neplánujú Malinovo tak skoro opustiť. No predsa opäť hľadajú nehnuteľnosť. Pred časom zháňali byt vo Viedni, teraz v Bratislave. "Hľadá sa byt v okolí Modrého kostolíka! Možno si spomínate, ako som pred časom hľadala byt na prenájom v tomto okolí, stále tu hľadám byt, ale už ho chcem kúpiť," zverila sa Jasmina s investičnými plánmi. 

Síce nenapísala, aký veľký byt hľadá, no je takmer isté, že hoci aj len 1-izbový bude v tejto lokalite poriadne drahý špás. Len maličká garsónka v uličke hneď vedľa Modrého kostolíka stojí aktuálne okolo 120 tisíc. V prípade Vrbovských ide ale s najväčšou pravdepodobnosťou o investíciu a nehnuteľnosť ponúknu na prenájom. Slovensko, a najmä Bratislava, sa však za ostatný krízový rok vyznačuje zvláštnou anomáliou - kým všade ceny klesajú, alebo minimálne sú stabilizované, u nás stúpajú. Či a kedy táto bublina praskne si ale netrúfa nikto odhadnúť a tak zrejme nemá zmysel čakať. V prípade majetných Vrbovských to určite nie je téma.

Súvisiace články

Najčítanejšie