Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Unikli informácie z rozvodových papierov Kim a Kanyeho! TOTO je dôvod rozvodu, ktorý oficiálne uviedli!
Zdielať na

Unikli informácie z rozvodových papierov Kim a Kanyeho! TOTO je dôvod rozvodu, ktorý oficiálne uviedli!

Archívna reportáž

Po siedmych rokoch manželstva sa chýli vzťah 40-ročnej Kim Kardashian, hviezdy reality šou, a 43-ročného najbohatšieho rapera na svete, Kanyeho Westa, definitívne ku koncu. Ani miliardový majetok a štyri deti nedokázali tieto celebrity udržať spolu. Posledný rok bol pritom obzvlášť turbulentný.

Peklo vo vzťahu rozpútal najmä Kanye West počas svojeh predvolebnej kampane, keď sa nervovo zrútil a začal vyťahovať skutočne intímne detaily o vzťahu s Kim Kardashian. Zasiahlo ju najmä to, že prezradil, ako zvažovali, či nepôjde Kim pri prvom tehotenste, z ktorého je dnes na svete 7-ročná North West, na potrat. A nielen to, následne poriadne naložil aj svojej svokre, pre ktorú už dlhodobo nemal pekné slovo a nazýval ju bezcharakternou manipulátorkou.

​Následne sa raper utiahol na svoj ranč vo Wyomingu a s rodinou v podstate nestrávil ani Vianoce. A hoci sa Kim pokúšala ešte pomerne dlho tváriť, že sa nič nedeje, táto hra už predsa len napokon stratila zmysel. Otázkou bolo už len to, kto podá žiadosť o rozvod ako prvý. Po Kanyeho vyhrážkach, že už nebude čakať, kým sa Kim rozhýbe, to napokon predsa len bola ona, ktorá ten osudový papier podala.

​​Ako to už v takýchto ostro sledovaných rozvodoch býva, aj teraz unikla tá zásadná informácia - aký dôvod na rozvod Kim uviedla. A prekvapivo, je to tá "najotrepanejšia fráza - neprekonateľné rozdiely, ako priniesol portál The Sun. Napokon, za tieto slová sa dá skryť azda všetko. Kanye je spokojný tak, ako to je a podľa všetkého sa zdá, že proces bude prebiehať v priateľskom duchu. "Žiadna dráma medzi Kim a Kanyem nie je. Ona je len proste sklamaná, že nedokázali prísť na to, ako ostať v manželstve. Ale na šťastný zväzok treba dvoch," vyjadril sa nemenovaný zdroj z blízkosti páru pre magazín People.

Ešte pred tromi mesiacmi sa zdalo, že láska je zachránená:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Javí sa, že zatiaľ ide všetko hladko. Delenie miliardového majetku prebehne na základe predmanželskej zmluvy a nikto zo zúčastnených to zatiaľ nenapadol. Zhodli sa aj na spoločnej starostlivosti o deti, hoci do opatery ich získa Kim, no Kanye by mal ostať naďalej plnohodnotným otcom. Ktovie, možno pri tomto idylickom priebehu rozvodu napokon obaja zistia, že im to spolu predsa len perfektne klape a všetko bude inak. Na dramatické momenty a nečakané zvraty si už ľudia v prípade týchto dvoch exhibicionistov zvykli.

Súvisiace články

Najčítanejšie