Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ďalšia obľúbená jojkárska moderátorka v parochni! Čo je za tým?!
Zdielať na

Ďalšia obľúbená jojkárska moderátorka v parochni! Čo je za tým?!

Archívna reportáž

Miriam Jarošová patrí medzi mimoriadne obľúbené "počasiarky". Sympatická meteorologička je už roky tvárou televízie JOJ, odkedy sa rozhodli dať priestor skutočným profesionálom, nielen pekným tváram. Miriam je nielen profíčkou v predpovedaní počasia, ale aj nesmierne sympatický človek s dobrým srdcom a úžasným zmyslom pre humor. No teraz divákov poriadne zaskočila, keď sa ukázala s evidentne zmeneným účesom.

Doktorku meteorológie a klimatológie, 51-ročnú Miriam Jarošová, možno celkom neskromne označiť už aj za profesionálnu moderátorky. Na televízii JOJ hlási už roky divákom, na čo sa majú pripraviť, keď vystrčia päty z domu v relácii Najlepšie počasie. Aktuálne ale prekvapila zmenou, ktorá je tak trošku mätúca - účes ostal podobný, no predsa len je iný. 

Ako sama Mirka priznala, kontaktovali ju aj známi, aby jej pochválili nový účes. "Sa mi ohlásili, že či som zmenila maskérky, lebo že konečne mi urobili niečo na hlave," hovorí so smiechom sympatická meteorologička.

Miriam vtipne porozprávala o strastiach spojených s jej profesiou:

​Pravda je ale oveľa jednoduchšia, ako hodiny v kresle u maskérky. Nie je v tom ani nový zostrih, ani nový farba. Miriam sa jednoducho rozhodla vyskúšať parochňu. "V mojom prípade to bola už nutnosť, pretože aj napriek tomu, že som si dávala všelijaké vodičky, séra na pokožku hlavy, všeličo som jedla, všelijaké výživové doplnky, tak, žiaľ, už to vôbec nereagovalo. A nie preto, žeby som toho jedla málo, ale jednoducho preto, že môj diabetes sa podpísal aj na kvalite, či skôr nekvalite mojich vlasov," úprimne priznala Jarošová.

Parochne sú obvyklé pri onkologických pacientkach, vedia o tom svoje aj jojkárky Anetka Parišková, Adriana Kmotríková aj Petra Poláčiková. No nejedna žena s tým má tak trochu problém, priznať, že prišla o korunu krásy. "Samozrejme, je to veľká zmena, pretože je vidieť, že sa s tými vlasmi niečo udialo, no na druhej strane je to veľmi oslobodzujúce, pretože viem, že tie vlasy budú vždy tak, ako som to chcela, pretože priznajme si, nie vždy maskérky aj pri najväčšej snahe trafia to, čo by chcel mať človek na hlave. Cítim sa v nej dobre a ak je aj na druhej strane obrazovky z toho taký istý pocit, ako mám ja, tak to splnilo svoj účel," hovorí spokojne Miriam, ktorá dodala, že sa nebojí ani nehody, už si vyskúšala, že parochňa drží skutočne dobre. A rozhodne jej aj veľmi svedčí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie