Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Sľuboval, že sa to už nestane, našťastie sľub nesplnil! Hviezdny herec sa opäť ukázal úplne nahý!
Zdielať na

Sľuboval, že sa to už nestane, našťastie sľub nesplnil! Hviezdny herec sa opäť ukázal úplne nahý!

Archívna reportáž

Americký hudobník, spevák aj herec Justin Timberlake je idolom mnohých žien. Zrejme vie, že za svoj úspech vďačí najmä im, a preto práve na ne obracia svoju pozornosť. Nedávno si na sociálnej sieti spätne sypal popol na hlavu kvôli svojmu niekdajšiemu správaniu sa voči expriateľke Britney Spears, či Janet Jackson, za jej odhalený prsník, začo dostala rok stopku na vystupovanie. Verejne sa ospravedlnil aj svojej manželke Jessice Biel za príliš dôverné dotyky s kolegyňou z najnovšieho filmu Palmer, Alishou Wainwright. Oveľa intímnejšie kúsky ale predvádza pred kamerou.

Za film Palmer získal za herecký výkon čerstvý štyridsiatnik Justin Timberlake uznanie aj od filmových kritikov. Najmä ženská časť divákov ale ocenila aj niečo iné, ako jeho herectvo. Vo filme sa odohrávajú odvážne sexuálne scénky, pri ktorých vidieť Justinovu vypracovanú postavu a pevný zadok. Jeho rola totiž vyžadovala, aby mal pevnú postavu so svalmi, a preto neváhal a tvrdo trénoval pod vedením Bene Bruna, trénera celebrít. Výsledok sa dostavil a herec vraj nabral až sedem kíl hmotnosti vďaka väčším svalom.

Eddie Palmer, ktorého vo filme stvárnil, nebol bábovka, ale bývalá stredoškolská hviezda amerického futbalu, neskôr však musel stráviť 12 rokov vo väzení, po ktorých chcel začať nový život. Tak jednoduché, ako by chcel, to ale nebolo, čo bolo hlavnou témou filmového deja.

Justin pracuje na svojej forme aj mimo posilňovne:

​Palmera v podaní Timberlaka po návrate z väzenia totiž dobehne temná minulosť a začne sa odohrávať niečo, čo ohrozí nielen jeho, ale aj život jeho rodiny. Súvislosť možno hľadať v jeho novom priateľstve so Samom, pochádzajúceho z problematickej rodiny, ktorý celkom nezapadá do predstáv bežnej spoločnosti. Dej filmu Palmer nepostráda napínavé ani pikantné scény a Justin vraj podľa kritikov podal vo filme zatiaľ svoj najlepší herecký výkon. Postava Palmera v jeho podaní divákov dokázala zaujať a vyzerala dostatočne presvedčivo aj v záberoch jeho svalnatého nahého tela pri divokom milovaní po rokoch strádania vo väzbe.

Justin sa pre rolu skutočne nadrel:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Timberlake (@justintimberlake)

Pre slávneho herca to ale nebola jediná filmovú rola, v ktorej sa objavil nahý v chúlostivých scénach. Kedysi si zahral vo filme Ide len o sex s taktiež slávnou herečkou Milou Kunis a nechýbali pritom ani momenty, keď museli ukázať nahé telá počas milostného splývania. "Bola to zábava, ale nemôžem povedať, že si to zopakujem. Urobil som to len preto, že som mladý a všetko je kde má byť. Prišlo mi, že je ten správny čas, kým ma doženie gravitácia," vyjadril sa vtedy s istou dávkou nadsádzky mladý Justin. Ako vidieť, svoje predsavzatie nedodržal a verí si v tomto smere aj dnes, čo jeho fanúšikovia najmä ženského pohlavia oceňujú. Menej nadšená je zrejme jeho manželka, snáď sa jej nebude musieť Justin príliš často verejne ospravedlňovať. Ako herečka má ale iste pre túto súčasť ich profesie pochopenie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie