Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
To za čo?! Mama Jakuba Prachařa dostala od hereckej kolegyne priamo na pľaci skutočnú facku!
Zdielať na

To za čo?! Mama Jakuba Prachařa dostala od hereckej kolegyne priamo na pľaci skutočnú facku!

Zdroj: Instagram/TB

Zdalo by sa, že herecký chlebíček je práca snov. Slušné zárobky, dobrá spoločnosť, výhody popularity a život tak povediac na voľnej nohe. Na druhej strane, keď sa nakrúca, sú to neraz hodiny a hodiny v rôznych podmienkach, keď hercom už neraz tečú nervy z vyčerpania či zo stresu. A potom môže ľahko dôjsť aj k skratu.

Ak si niekto myslí, že herci sú pri nakrúcaní filmu či seriálu vždy v bezpečí, mýli sa. Občas nastanú aj veľmi nepríjemne chvíle, keď môže byť ohrozené ich zdravie, výnimočne aj život. Našťastie, v takýchto prípadoch za nich obvykle zaskakuje kaskadér. Niekedy to ale nie je kvôli autenticite situácie vhodné riešenie. Vedeli by o tom rozprávať aj mnohé filmové hviezdy. Najnovšie prezradila niečo na túto tému herečka Tereza Brodská (52). Stalo sa jej to nedávno pri natáčaní populárneho českého seriálu Slunečná.

​Nepríjemné chvíle pred kamerou zažívala táto herečka pri scéne, ktorú mala odohrať spolu s Danou Batulkou (62), mamou Jakuba Prachařa. "Mala som dať Batuli facku. Bola som z toho vynervovaná. Lepšie je, keď má človek sám dostať ranu, ako ju dať. Už sa stalo, že dotyčného niekto zle trafil do ucha a tomu sa stalo niečo s bubienkom," prezradila Tereza Brodská aké mala zúfalé pocity pred akciou. Sama s fackaním zrejme nemá dostatočné skúsenosti, navyše sa teraz jednalo o agresiu voči jej staršej kolegyni, s ktorou má inak dobrý vzťah.

Pozrite sa, čo prezradila Dana Batulková prednedávnom Janovi Krausovi v spoločnosti svojej dcéry:

Herečka mala na usmernenie pri tomto agresívnom akte k dispozícii kaskadéra Petra Drozda (68), ale ani on jej nedokázal veľmi pomôcť. Scéna sa musela viackrát opakovať, pretože pri momente, keď dala Tereza facku Batulkovej len "akože", na základe pokynov tohto odborníka, neustále mal režisér nejaké poznámky. "Vždy bolo niečo zle. Už sme boli tak vynervované, že sme sa s Danou tajne dohovorili, že jej tú facku fakt dám," prezradila Brodská.

Toto povedala Tereza o svojom slávnom otcovi Vlastimilovi:

Konečne sa scéna podarila a vyhovovala predstavám ako režiséra, tak aj kaskadéra. Horšie to bolo s pocitmi herečiek. Aj keď boli dohodnuté, predsa len riadna facka v skutočnosti zabolí, čo bolo vidieť aj vo výraze na tvári Batulkovej po údere. Chvíľu jej trvalo, než sa spamätala.

FTV Prima

"Dana to schytala a ja som sa jej potom po zvyšok dňa ospravedlňovala," s úsmevom okomentovala následné chvíle Tereza. Našťastie ich dobré vzťahy ani táto facka nenarušila, predsa len, aj toto patrí k hereckému chlebíčku.

Brodská a Batulková sú v skutočnosti dobré kamarátky:

Súvisiace články

Najčítanejšie