Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ceterová s Vémolom v posteli hore bez! Návrat k fotkám ako z erotického časopisu?!
Zdielať na

Ceterová s Vémolom v posteli hore bez! Návrat k fotkám ako z erotického časopisu?!

Archívna reportáž

Slovenská modelka a playmate Lela Ceterová a český zápasník MMA Karel Vémola zažívajú aktuálne lásku ako z filmu Po škandalóznom septembrovom rozchode pre Terminátorovu neveru sa dali opäť dokopy a zdá sa, že ich lásku rozchod poriadne posilnil. Vystavujú ju totiž na obdiv pomaly každý deň.

Zrejme túžba po spoločných rodinných Vianociach bola jedným z impulzov, aby sa Lela Ceterová a Karlos Vémola začali po rozchode intenzívnejšie stretávať. Hoci nepochybne, ako obaja svorne tvrdia, po celú dobu odlúčenia si veľmi chýbali. Zápasník si zrejme uvedomil, že by bolo fajn mimo domov udržať zapnuté nohavice a zachovať si svoju krásnu rodinku.

A tak sa spustila "lovestory", aká sa len tak nevidí. Spoločné nákupy v najluxusnejších obchodoch, výlet do Dubaja, oslava narodenín dcérky s prekvapením pre jej mamu - Vémola pred všetkými na oslave pokľakol a Lele nastokol na prst poriadne drahý prsteň. Jej odpoveď bola jednoznačné ÁNO.

Pozrite sa, ako vyzerala Lela pred šiestimi rokmi:

Odvtedy neprejde pomaly deň, aby jeden alebo druhá nezavesili na Instagram nejaké spoločné fotky plné lásky. Séria zo slovenských kúpeľov v Rajeckých Tepliciach už stála zariadenie aj poriadne problémy, párik si z toho ale zjavne ťažkú hlavu nerobil. Aktuálne sú totiž zjavne ako očarovaní chémiou lásky, o čom svedčí aj ostatný príspevok. Lela a Karlos ležia v objatí v posteli a playmate má na sebe len nohavičky. "Milujem ťa nielen preto, aký si, ale aj preto, aká som ja, keď som s tebou," napísala Lela k fotke, ktorá zozbierala kvantum srdiečok a obdivných komentárov.

Všetko by bolo v poriadku, ak by Lela len prednedávnom netvrdila, že s lascívnymi polonahými fotkami končí. To ale bolo v čase, keď práve boli s Karlosom odlúčení a keďže zápasník práve tento štýl vyhľadáva, je jasné, že Lela sa zrejme snaží byť presne taká, akú ju chce mať. Na čom, napokon, nie je nič zlé, ak je cieľom aj spôsobovať rozruch verejnosti, čo zrejme majú obaja radi.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie