Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bohuš Matuš: Idú po mne mladé dievčatá! Rátam s tým, že od Lucinky možno dostanem košom!
Zdielať na

Bohuš Matuš: Idú po mne mladé dievčatá! Rátam s tým, že od Lucinky možno dostanem košom!

Zdroj: instagram/BMaL

Okolo českého muzikálového speváka a herca a jeho vzťahu s mladučkou partnerkou Lucinkou bolo v poslednom roku celkom rušno. V decembri sa totiž stali rodičmi vytúženej dcérky Natálky, a to ešte pred Luciiným dovŕšením dospelosti. Už o pár mesiacov však mladá slečna dosiahne vek 18 rokov a verejnosť je zvedavá, ako sa postaví dvojica k prípadnému sobášu.

Český spevák Bohuš Matuš (47) v rozhovore pre portál Expres prezradil, aké má s Lucinkou plány do budúcnosti a reč prišla aj na tému manželstva. Svojimi slovami však mnohých prekvapil, vyslovil totiž obavu, že by mu mohla dať Lucka časom aj košom.

​Spevák prezradil, že sobáš naozaj plánujú a dokonca upresnil aj kedy a kde. "Rád by som si Lucinku vzal, ale až v máji, keď bude mať osemnásť. My sme to v rodine mali tak, že keď sa mamička a otecko brali, museli ju je urobiť formálne plnoletou. Ja som to tak ale nechcel, preto čakám na máj, keď si Lucinku chcem vziať. Termín nemáme, ale premýšľame, že by sme to urobili v deň jej narodenín. Uvažovali sme o tom, že by sme to urobili v zábavnom centre Krtkův svět," prekvapil voľbou priestoru spevák. Do istej miery to bude ale závisieť aj toho, či sa ukončia terajšie reštrikcie kvôli covidu. Zábavné centrum s rozprávkovým názvom si vraj vybral preto, že ho vedie dobrý kamarát a možno tam bude pôsobiť aj on.

Netradičný párik má pre svojich fanúšikvo aj vlastný youtubový kanál, prostredníctvom ktorého ich vpúšťa do svojho súkromia:

Matuš je rád, že konečne ustali útoky na jeho osobu preto, že žije s neplnoletou Luciou. Po pôrode partnerky, keď sa stal otcom a ona mamou dcérky Natálky, sa situácia zmenila. Spevák prezradil, že aj František Janeček, ktorý mal k jeho vzťahu výhrady, mu blahoželal k dcérke a dostal od neho dobrú ponuku. "Ono to zo začiatku vyzeralo, že mi vzťah s Luciou zničí kariéru. Podľa článkov to vyzeralo, že je Lucinka veľmi mladá. Ona veľmi mladá nebola. Začal som s ňou žiť od jej šestnástich rokov. Predtým sme sa iba poznali, pretože som mal vzťah s Nikolkou. Tú som mal veľmi rád, rok som na ňu myslel po rozchode. Dlho som s Luciou nič nemal. Neskôr som si povedal, že prečo nie? Bude to hanba, bude to malér, ale ona mi za to stojí,“ priznal Matuš.   

​Veľký vekový rozdiel medzi ním a partnerkou spevák nerieši. On sám sa cíti ako odrastený pubertiak. "Vyhľadávajú ma mladé dievčatá, je to pravidlo. Nechápem to, neviem prečo. Či na nich zapôsobil môj tenor? Pýtal som sa Lucky, čo sa jej na mne páči, keď som plešatá ozruta. Tá láska tam je, je tam všetko, čo som málokedy zažil,“ verí si spevák. Bohuš však podľa vlastných slov nikdy žiadnu svoju partnerku neopustil, vždy to bol on, kto dostal košom. Dokonca sa vyjadril, že ráta aj s možnosťou, že sa tak stane aj v pípade Lucinky. Avšak zatiaľ má pocit, že je všetko v poriadku. Voči svojej partnerke a dieťaťu cíti veľkú zodpovednosť. Varí, berie všetky pracovné príležitosti v divadlách a na hudobnej scéne a žije striedmym životom. Veľmi sa teší z dcérky a neskôr by chcel s Luciou ešte chlapčeka - to si ale dal podmienku, že Lucka najskôr zmaturuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie