Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
To sa jej AKO podarilo?! Jojkárka Saša Orviská ukázala brucho dva týždne po pôrode!
Zdielať na

To sa jej AKO podarilo?! Jojkárka Saša Orviská ukázala brucho dva týždne po pôrode!

Archívna reportáž

Tak ako prvú dcéru, dnes už čerstvo 14-ročnú Viktóriu Valihorovú, aj svoje druhé dieťa odišla moderátorka a redaktorka jojkárskej relácie Topstar porodiť do USA. Presnejšie do milovaného New Yorku. Chlapček prišiel na svet 27. januára a dostal krásne meno - Jonatan. A priezvisko Janus k tomu, Saša tak má deti s vydarenými iniciálkami VV a JJ.

Otcom malého Newyorčana je 31-ročný rodák z Prešova, brankár Jaroslav Janus. Celá rodinka si ešte stále užíva zimu vo "Veľkom jablku" a niet pochýb, že minimálne Saša by si vedela predstaviť ostať v metropole navždy. Aj svojím originálnym štýlom do NY síce dokonale zapadá, no rozhodne by potom chýbala kolegyniam v jojkárskom Topstare.

Teraz si ale zatiaľ naplno užíva svoje druhé bábätko, pričom jej perfektne sekunduje jej prvorodená Viktória, ktorú má so špičkovým bubeníkom Martinom Valihorom. Ako je zrejmé zo Sašinho Instagramu, ani po pôrode na seba nezanevrela a stále je pre ňu podstatné aj to, ako vyzerá, napokon, aj vzhľad ju živí.

Saša pravidelne cvičí a neprestala ani v tehotenstve:

​Saša mala vždy perfektnú postavu s jemne sa rysujúcimi svalmi a tehotenstvo na tom v podstate nič nezmenilo, akurát len narástlo bruško. Už pár dní po pôrode sa Saša vybrala v obtiahnutých nohaviciach kočíkovať a fanúšikovia len žasli pri pohľade na jej štíhle nohy. No ešte viac nepochybne padá sánka pri fotke brucha. Po tehotenskom kotlíku už nie je ani stopy.

instagram/SO

​Je známa vec, že ženy, ktoré pred tehotenstvom pravidelne cvičia a majú pevné jadro tela, vrátane brušného svalstva, majú túto oblasť po pôrode skôr v pôvodnom stave, ak ovšem neschytajú diastázu, teda rozostúpenie brušného svalstva. To sa Saši evidentne nestalo. "Každý deň sa mi stráca bruško," napísala k fotke v instastories Orviská a je to úplne jasné. Kým jej brucho mizne, malý Jonatanko sa, naopak, utešene zaguľacuje: "Za dva týždne plus 450 gramov".

instagram/SO

​Evidentne je všetko tak, ako má byť, okrem nočného predstavenia. Ako totiž Saša priznala, jej predsavzatia, že syna nebude "vláčiť" na rukách sú minulosť - medzi polnocou a treťou o tom chlapček nechce ani počuť, inak spustí koncert. Ale aj to patrí prirodzene k bábätkám a šťastná dvojmama by rozhodne ani za nič nemenila.

Súvisiace články

Najčítanejšie