Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Influencerka a expriateľka Jaromíra Jágra prekvapila bruškom! Otcom bude Mister Universe!
Zdielať na

Influencerka a expriateľka Jaromíra Jágra prekvapila bruškom! Otcom bude Mister Universe!

Zdroj: Instagram/Veronika Koprivova

Česká hviezdička sociálnych sietí, modelka a podnikateľka, ktorú preslávil najmä vzťah s českou hokejovou legendou Jaromírom Jágrom sa od ich rozchodu posnula míľovými krokmi A to nielen v kariére, keď využila svoj vplyv na sociálnych sieťach a zložila si vlastné podnikanie, ale aj v súkromí. Iba krátko po prevalení rozchodu s Jardom sa dala dokopy s fešným modelom a Mistrom Universe 2017 Miroslavom Dubovickým a výsledok ich lásky bude čoskoro cupitať po svete.

Modelka Veronika Kopřivová oznámila prostredníctvom sociálnej siete radostnú novinku. S partnerom Miroslavom Dubovickým (28) totiž čakajú bábätko a momentálne si užívajú krásne chvíle s rastúcim bruškom na exotických Maldivách.​

Veronika zároveň prezradila, že je za polovicou tehotenstva, čo znamená, že leto budú spolu s partnerom už tráviť v trojici. Na fotografii z krásnej a slnkom zaliatej pláže to obom rodičom v plavkách a slnečných okuliaroch veľmi pristane. Na štíhlej Veronike však nie je celkom jednoznačné, či sa iba poriadne najedla, alebo jej v brušku žblnká rastúci život, ale priznala to jednoznačne.

V minulosti Veronika dlhé roky tvorila pár s českou hokejovou legendou Jardou Jágrom. Rozchod prebehol pomerne v tichosti a ich vzťahy nijak negatívne nepoznačil:

"Budeme rodina. Nosím pod srdcom 21 týždňov náš poklad. Je to nádherný pocit, cítim sa šťastná a požehnaná. Nesmierne sa teším na novú životnú úlohu, keď budem mama a s istotou viem, že Miroslav Dubovický bude ten najlepší otec, ktorého som si mohla pre naše dieťatko priať," napísala k fotografii, ktorá zachytáva šťastných budúcich rodičov v objatí. K radostnej správe jej zagratulovali mnohé fanúšičky a taktiež kamarátky zo šoubiznisu. "Gratulujem, to je krásna správa," napísala mamička a speváčka Monika Bagárová, ktorá ku komentáru pripojila aj srdiečko. Pridala sa aj česká vicemiss Karolína Kokešová či speváčka Olga Lounová. "Wow, láska, gratulujem, moc vám to prajem, nech ste šťastní," napísala pod príspevok slovenská kráska a byvalá partnerka hokejistu Tomáša Tatara, modelka Lucia Slaninková.

Avšak mnohí fanúšikovia priznali, že už pri prvých fotografiách z ich dovolenky, kde sa ukázala od pol pása hore v plavkách, tušili, že sa niečo "pečie". Prezradiť ju mal podľa nich totiž jeden detail. "Gratulujem, myslím, že všetko prezradili už vaše prsia včera v instastories," napísala so smajlíkmi jedna z fanúšičiek a nebola jediná. Veronika pôsobí na fotkách ako veľmi šťastná a spokojná tehuľka, a tak už ostáva iba popriať, aby mal príjemný priebeh aj druhý "polčas" tehotenstva a najmä šťastlivý príchod potomka.

Súvisiace články

Najčítanejšie