Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Z Ivany Christovej je stará mama! Jej dcéra porodila na svoje narodeniny a bábo dostalo neobvyklé meno!
Zdielať na

Z Ivany Christovej je stará mama! Jej dcéra porodila na svoje narodeniny a bábo dostalo neobvyklé meno!

Archívna reportáž

Prvá československá víťazka súťaže Miss sa tento rok dočkala najkrajšieho darčeka. Ešte minulý rok jej dcéra k okrúhlym päťdesiatym narodeninám dopriala radostnú správu v podobe tehotenstva a v stredu 10. februára z nej 27-ročná kráska urobila celkom mladú starú mamu. Rodená Prešovčanka si tak môže ešte v plnej sile užívať všetky radosti tohoto krásneho titulu.

Daniela Zajíček Christová sa stala po prvýkrát mamou a rovnako jej slávna mama, misska Ivana Christová je premiérovo babičkou. Najmilšie na celej udalosti je aj to, že malý drobček sa na svet vypýtal práve v čase, keď pred 27 rokmi prišla na svet aj jeho mama.

Influencerka a poradkyňa v oblasti krásy sa sem tam popýšila tehotenským bruškom prostredníctvom vkusných fotografií na jej instagramovom profile. Avšak 9 mesiacov ubehlo ako voda a už na jej profile žiari typická, no krásna a dojímavá fotka ručičky malého bábätka. Tehotenstvo prežívala ukryté pred zrakom verejnosti a zdá sa, že v podobnom duchu sa budú niesť minimálne prvé týždne či mesiace života malého dievčatka, ktorému dali krásne meno Zoja.

"Ten najkrajší darček, aký som mohla dostať k narodeninám," napísala dojatá čerstvá mamička k čiernobielej fotografii. Pôrodu, ktorý prebehol v bratislavskej pôrodnici Ružinov, sa zúčastnil aj hrdý otecko a Danielin manžel, Miloš Zajíček. Dcérka sa vypýtala na svet rovno na 27. narodeniny svojej mamy, ktoré oslávila 10. februára 2021.

Daniela nezabudla poďakovať celému tímu, ktorý sa postaral o bezpečný príchod jej prvého potomka na svet. "Ďakujeme gynekologicko-pôrodníckej klinike v Ružinove za skvelú starostlivosť. Obrovská vďaka ale patrí najmä pani doktorke MUDr. Zuzane Behúňovej a skvelej pôrodnej asistentke." Daniele sa pod príspevkom roztrhlo vrece s gratuláciami a červenými srdiečkami. Rodičia si už čoskoro odnesú svoj poklad domov a budú si užívať tie najkrajšie a jedinečné momenty so svojím bábätkom a je viac než isté, že im spoločnosť bude robiť aj babička, stále krásna misska Ivana.

Súvisiace články

Najčítanejšie