Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Wanda Hrycová s trpkosmiešnym zistením po smrti otca: Tak dík, tati!
Zdielať na

Wanda Hrycová s trpkosmiešnym zistením po smrti otca: Tak dík, tati!

Archívna reportáž

Posledný januárový deň bude mať v rodine Hrycovcov už navždy horkú príchuť. Z pôvodne štvorčlennej rodiny ostali už len dve - Wanda a jej mama Veronika, ktorá bola manželkou zosnulého Andyho celých 45 rokov. Skvelý herec zomrel 31. januára na akútnu leukémiu, jeho syn Hugo síce rakovinu porazil, no pred Vianocami 2008 zomrel pri autonehode.

Sĺz už pre svojich milovaných preliala producentka a bývalá riaditeľka Novej scény, 42-ročná Wanda Adamik Hrycová, neúrekom. Veľmi dlho sa spamätávala z tragickej nehody svojho milovaného brata Huga (†22), ktorý prišiel o život len pár dní potom, ako dostal správu, že sa mu podarilo zvíťaziť nad rakovinou. 

No nemenej bolestnou stratou je aj smrť Wandinho otca, skvelého charakterového herca Andyho Hryca (†71). Napriek ťažkej diagnóze, ktorej podľahol aj Karel Gott (†80), všetci verili, že sa stane zázrak a bola to práve Wanda, ktorá oň azda najviac bojovala.

Nepodarilo sa, zoslabnutý organizmus fyzicky viditeľne vyčerpaného Hryca podľahol ťažkej chorobe 31. januára o 03:13 hodine, pričom Wanda bola pri ňom a držala ho do poslednej chvíle za ruku. Napriek hlbokému smútku ale jej život musí ísť ďalej a niekedy je najlepším liekom vrhnúť sa do práce. "Po dlhej dobe ma pracovné povinnosti priviedli do kancelárie. Som tu sama, všetci sú na homeoffice a ani ja sa tu nezdržím dlho. Neviem sa ešte vôbec sústrediť na prácu, ale možno mi na chvíľu zmena prostredia a aj myšlienok prospeje...," zamyslela sa smútiaca dcéra. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Wanda Adamik Hrycova (@wandahrycova)

No podľa dovetku, ktorý pridala je zrejmé, že aj medzi slzami je schopná aspoň trošku vydolovať humor. "Inak, ako sa tak na seba pozerám, tvár spuchnutá z plaču prináša jednu výhodu - vyžehľuje vrásky... Tak dík, tati," odkázala otcovi, hoci niet pochýb, že túto formu "omladzovania" by najradšej neabsolvovala. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie