Skoro jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Česká herečka sa pochválila tehotenským bruškom a odkázala fanúšikom: Mali ste pravdu!
Zdielať na

Česká herečka sa pochválila tehotenským bruškom a odkázala fanúšikom: Mali ste pravdu!

Zdroj: Instagram/PP

Dlho to neutajila! Česká herečka Patrície Pagáčová ešte v decembri vehemente popierala klebety, že s manželom očakávajú prírastok. Dokonca sa úprimne rozčúlila, aké sú podobné otázky nevhodné a trápne. Už je jasné, že tentokrát klebety neklamali.

Sympatická 32-ročná česká herečka Patrície Pagáčová sa v roku 2019 vydala za svoju lásku Tibora. O dva roky neskôr sa stanú rodičmi, ako je už zrejmé. Ešte predtým si ale išli užiť poslednú dovolenku vo dvojici. Vybrali si skutočne dokonalú destináciu.

Patrície pridala na svoj profil na Instagrame fotku z Maldív, kam sa s manželom vybrali, aby unikli arktickým mrazom, ktoré sa aktuálne rútia na strednú Európu. No nebolo to blankytné nebo, ani číre more, ktoré na fotke zaujalo najviac.

Herečka sa zapojila pred časom do environmentálneho projektu:

Patrície už má zjavne vypuklé bruško, ktoré môže hovoriť o štvrtom či piatom mesiaci tehotenstva. A evidentne sa rozhodla, že už nemá zmysel ho ukrývať. "Pre všetkých 'Ja som to vedel/a' a 'Ja som to vravel/a', mali jste pravdu!" okomentovala Patrície s vtipom veľké priznanie. Pravdou totiž je, že v decembri popierala tehotenstvo skutočne priam zúrivo. "Špekulácie o tehotenstve nikoho nepotešia. Žiadna žena nemá radosť z toho, keď sa jej niekto spýta na to, či nie je tehotná. Naznačuje tým totiž, že má pupok. Povedať niekomu, že je tehotná, keď nie je, je to proste trápne," zahmlievala pred necelými dvomi mesiacmi Pagáčová.

Na príchod potomka sa s manželom nesmierne tešia, no rovnako si ešte chceli užiť romantiku vo dvojici, čo sa im najbližšie roky už len ta nepodarí. "Vraj sa tomu vraví babymoon, keď chcete ešte stihnúť poslednú dovolenku vo dvojici. Tak zdravíme z babymoonu a obrovsky ďakujem všetkým, ktorí ste so mnou," napísala rozjarená nastávajúca mamička. Gratulácie nemajú konca, hneď medzi prvými bola jej kamarátka a kolegyňa Monika Bagárová, ktorá už pozná radosti materstva.

Súvisiace články

Najčítanejšie