Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Desivá noc českej herečky! Pred udusením v plameňoch ju zachránila jej sučka!
Zdielať na

Desivá noc českej herečky! Pred udusením v plameňoch ju zachránila jej sučka!

Zdroj: Instagram/DP

Obľúbená česká herečka Dagmar Patrasová (64), známa ako Dáda, má za sebou noc, aká je nočnou morou azda každého. Nič nie je desivejšie, ako keď sa ozve porucha, ktorú človek nedokáže mať tak úplne pod kontrolou - či už únik plynu, alebo skrat elektriny. Práve to druhé sa udialo v noci v dome herečky. Ešteže má pohotového psíka.

Dáda Patrasová žije od rozchodu s hudobníkom Félixom Slováčkom sama. Našťastie, nie tak celkom, spoločnosť jej robí sučka Fatty. Práve ona herečku zobudila, aby ju upozornila, že sa v dome deje niečo zvláštne, píše portál Ahaonline.cz

Hviezda detskej relácie našťastie svojho štvornohého miláčika vypočula a išla sa pozrieť, na čo ju tak vehementne upozorňuje. "Ťahala ma z postele, ja som ju rozospatá odháňala, ale nedala sa," opísala život zachraňujúcu akciu psíka Patrasová.

Pripomeňte si Dádu s jej najväčším detským hitom:

Keď vyšla zo spálne, zacítila dym a vzápätí zistila, že v dome nefunguje elektrina. Ako schádzala z poschodia, zápach bol stále intenzívnejší. "Myslela som si, že len nahodím poistky, ale to som už zistila, že vyhorela strojovňa pri bazéne," opísala herečka nepríjemné zistenie. Ako to už býva, išlo o skrat zásuvky. Patrasová môže hovoriť o obrovskom šťastí, nakoľko všade okolo majú na stenách drevené obloženie a len zázrakom sa nechytilo.

Dáda si veľmi potrpí na mladistvom vzhľade a nemálo do seba investuje:

Na druhý deň prišiel ustaraný Patrasovej manžel Slováček, s ktorým však žijú už pár rokov oddelene, nakoľko hudobník má nový vzťah. Na Dáde a ich dome mu ale, pochopiteľne, stále záleží. Po obhliadke padlo jasné rozhodnutie - je treba celkovú rekonštrukciu. "Sme tu už 37 rokov. Dom je vo svahu a ten roh má tendenciu stále vlhnúť, nemám z toho radosť," priznal Félix. Pôjde o nemalú investíciu, no v tomto prípade už nie je prečo otáľať, tu už ide o život. Tentokrát ale mali šťastie, že sučka prejavila ochranársky inštinkt.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie