Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Takmer do naha! Agáta nafotila horúce fotky s novým priateľom!
Zdielať na

Takmer do naha! Agáta nafotila horúce fotky s novým priateľom!

Archívna reportáž

Agáta Hanychová nelení a chopí sa každej šance, aby vo svojom živote konečne našla lásku. Ako sa vraví - nevyskúša, nevie. A tak to skúša už piatykrát od rozchodu s Jakubom Prachařom, ktorý sa udial ešte v apríli 2019. Len koncom septembra o rok a pol neskôr ich rozviedli, to už ale mala Agáta štvrtý vzťah. Aj ten napokon krachol.

V januári, zhruba dva mesiace po rozchode s producentom Tomášom, sa Agáta pochválila novou láskou. Hoci najprv len naznačila, už na druhý deň bolo jasné, kto je jej nová láska. Potetovaný stolár Adam Reiter, ktorý si zjavne veľmi potrpí na imidž, ako je zrejmé z jeho profilu na Instagrame. V tom si s Agátou rozhodne notujú.

Po viacerých spoločných snowboardovačkách už lásku vôbec netaja a pribúdajú aj spoločné fotky. No a prečo to robiť zadarmo, keď sa za to môžu nechať zaplatiť, zhodli sa zjavne obaja a nechali sa nafotiť pre istú kampaň.

Agáta rada budí rozruch:

​Agáte a Adamovi to spolu skutočne sekne. Napokon, obaja si na sebe zjavne dajú záležať, Agáta navyše práve podstupuje aj pomerne intenzívnu diétu spojenú s cvičením. Obliekla si teda len zvodnú spodnú bielizeň, Adam len bermudy a nechali sa odfotiť. "Tak sa tešíme na hejty. Náš prvý spoločný kšeft. Bavilo nás to a bolo to super," napísala k sérii fotiek Agáta a rozhodne mala pravdu vo všetkom. Aj v hejtoch, ktoré očakávala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Nakoľko Agáta sa vždy chválila tým, že alkoholické nápoje vôbec nepožíva, mnohým sa táto reklama zdá byť pokrytecká. Iní sa zase pozastavú nad tým, že je príliš "dráždivá", ale ako to už býva, jednak je to Agáte zrejme ukradnuté a po druhé, v jej prípade rozhodne platí, že aj negatívna reklama je reklama. Páčila sa jej aj spolupráca s jej novou láskou. "Na to, že to bolo Adamovo prvé fotenie, sama som bola prekvapená, ako mu to išlo. Dokonca sme k tomu nepotrebovali ani alkohol," zažartovala si pre Ahaonline.cz na margo propagovaného produktu. Za zarobené peniaze si chcú kúpiť dodávku, ktorú Adam plánuje prerobiť na obytné auto, s ktorým chcú v lete precestovať Česko.

Súvisiace články

Najčítanejšie