Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Herečka s rakovinou sa rozhodla odmietnuť vakcínu proti covidu! Je za tým jej antivaxerská dcéra?
Zdielať na

Herečka s rakovinou sa rozhodla odmietnuť vakcínu proti covidu! Je za tým jej antivaxerská dcéra?

Archívna reportáž

Koronakríza, žiaľ, so sebou priniesla aj veľkú polarizáciu v spoločnosti. Kým jedni závažnosť vírusu podceňujú, iní sú na smrť vydesení. Rozdielnosť názorov azda ešte viac prehĺbila téma očkovania proti ochoreniu COVID-19, ktoré je v mnohých krajinách už v plnom prúde. K antivaxerom, teda odporcom očkovania sa hlási aj dcéra známej herečky a speváčky Olivie Newton-John, ktorá stvárnila v známom muzikáli Pomáda sladkú Sandy. A zdá sa, že ovplyvnila do veľkej miery aj jej názor na novú vakcínu.

Herečka Olivia Newton-John (72) v rozhovore pre portál The Herald Sun vyhlásila, že napriek veku a skutočnosti, že je v štvrtom štádiu rakovinového ochorenia, nemá v pláne nechať sa proti novému koronavírusu zaočkovať. Štvornásobná držiteľka ocenenia Grammy sa však ani v minulosti netajila tým, že je skôr prívrženkyňou prírodnej medicíny.

Britská herečka sa interview zúčastnila spoločne s jej jedinou dcérou, 35-ročnou Chloe Rose Lattanzi, ktorá vo svojich názoroch na vakcínu ešte pritvrdila. Kým sa jej mama vyjadrila relatívne diplomaticky a nechala očkovaniu aspoň pootvorené dvere, keď prehlásila, že v tomto štádiu ešte o vakcinácii nerozmýšľa, Chloe vyrukovala s oveľa ráznejšími tvrdeniami. "Nie som antivaxer, som však proti tomu, aby mi niekto dával do tela ortuť a pesticídy, ktorých je vo vakcínach obrovské množstvo," vyhlásila dcéra slávnej herečky, ktorá zároveň podniká v oblasti medicínskeho využívania marihuany.

Pripomeňte si legendárny tanec a k piesni s názvom You´re the one that I want z muzikálu pomáda v podaní Olivie Newton-John a Johna Travoltu:

So svojím partnerom Jamesom Driskillom za týmto účelom vedie v americkom Oregone farmu, na ktorej vo veľkom pestuje túto kontroverznú rastlinku. "Pre mňa je skutočná medicína to, čo pochádza zo zeme. Myslím si, že sa ľudia nechávajú vakcinovať len preto, lebo lekári tvrdia, že je to bezpečné. Tiež som to robila,"  myslí si Chloe, ktorá však sama nemá lekárske ani iné odborné vzdelanie, ktoré by jej tvrdenia mohlo podporiť. Avšak tvrdí, že si svoj vlastný výskum urobila sama, z pre ňu dôveryhodných zdrojov. "Prírodná medicína zachránila život aj mojej mame," vyhlásila Chloe, pričom spomenula rakovinu prsníka, s ktorou jej mama už dlhé roky bojuje. Herečka sa údajne liečila práve marihuanou od svojej dcéry a momentálne je v poslednom štádiu zákerného ochorenia.

Olivia a jej jediná dcéra Chloe majú veľmi blízky vzťah. Spoločné majú aj názory na vakcináciu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chloe Lattanzi (@chloelattanziofficial)

Na veľmi citlivú strunu brnkla aj prednedávnom, keď v statuse na Instagrame tvrdila, že nosenie rúška môže spôsobiť vážne zdravotné problémy. Chloe, ktorá rúško nosí na verejných miestach, tiež tvrdila, že rúška "škodia malým deťom a ľudom, ktorý nie sú chorí a musia sa v nich dusiť aj 9 hodín denne." Status však pod ťarchou kritiky zakrátko vymazala. Chloe sa rovnako ako jej rodičia venuje aj tancu. Jej otec je známy americký tanečník a herec Matt Lattanzi, za ktorého bola Olivia Newton-John vydatá od roku 1984 až do roku 1995. Olivia žije od roku 2008 po boku svojho druhého manžela, podnikateľa Johna Easterlinga.

Súvisiace články

Najčítanejšie