Oblačno
21°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
To kto je?! Hviezdna herečka sa ukázala na predvádzacom móle, ľudia sa vydesili!
Zdielať na

To kto je?! Hviezdna herečka sa ukázala na predvádzacom móle, ľudia sa vydesili!

Archívna reportáž

Známa hollywoodska herečka šokovala svojom novým zjavom mnohých fanúšikov po tom, čo ju zhliadli na prevádzacom móle luxusnej značky. Avšak neboli to najnovšie kúsky slávneho módneho domu, čo si získalo pozornosť verejnosti, ale tvár herečky, ktorá pripomínala figurínu z bábkového divadla. Mnohí fanúšikovia aj experti na sociálnych sieťach hodnotili herečkin šokujúci zjav. Ak to mal byť cieľ, vyšlo to.

Herečka Demi Moore (58) sa postarala o poriadny rozruch, keď sa na móle prestížnej značky zahrala na modelku. Uhrančivá kráska rozvírila dohady o drastickej plastickej operácii, ktorú mala údajne podstúpiť. Avšak nedávno pridala na sociálnu sieť fotografie, ktoré jej tvár odhalili a je tam istý rozdiel.

Po zhliadnutí videa módneho domu Fendi, ktorý obsadil do úlohy modelky sympatickú herečka z filmov Duch, G.I. Jane či Striptíz, začali mnohí šepkať o liftingu, výplní líc či vypnutí jej pokožky zlatými niťami. Demi skutočne na videu pôsobila neprirodzene, čo spôsobovala najmä výrazná línia lícnych kostí, ktoré vyzerali, žiaľ, viac komicky ako príťažlivo. "Už viac nevyzerá ako Demi Moore. Plastické operácie jej úplne zničili tvár," nešetril nový vzhľad 58-ročnej herečky jeden z mnohých fanúšikov. "To nie je Demi, je to len vosková figurína. Demi určite vyzerá stále dobre," vyslovil ďalší svoje skromné želanie. Mnohí si totiž myslia, že zvláštne prorprcie získala Demina tvár iba vďaka "šikovným" rukám vizážistky, ktorá sa pri hre s líčidlami trochu pohrala.

Tvár herečky Demi Moore, v posledných dňoch rozoberali nielen fanúšikovia, ale aj experti na plastickú chirurgiu. Pozrite si vo videu jednu z mnohých analýz jej tváre:

Mnohí sa tiež v komentároch rozčuľovali nad tým, ako núti módny a zábavný priemysel vyzerať celebrity ako večne mladé, tie preto podstupujú drastické plastické operácie s cieľom vyhovieť požiadavkám a diktátu módy. Avšak podľa novších fotiek, ktoré Demi pridala na Instagram, sa zdá, že to s jej tvárou predsa len nebude až tak zlé. Aj keď má herečka na svojej tvári celkom zreteľné zásahy plastických chirurgov, jej pôvodné črty je ešte stále jasne rozoznať. Svedčí o tom fotografia, na ktorej po prehliadke zapózovala s modelkami Christy Turlington, Kate Moss a umeleckým riaditeľom módneho domu Fendi, Kimom Jonesom. Na prehliadke sa objavili okrem spomínaných modeliek aj tie najjagavejšie hviezdy modelingu ako sestry Hadidové, Naomi Campbell, Cara Delevigne a mnohé ďalšie.

Demi potešila svojich fanúšikov fotografiou, ktorá zachytáva jej tvár v civile, zdá sa, že je s jej tvárou predsa len všetko v poriadku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Aj na ďalšej fotografii na jej profile, ktorá podľa popisu zachytáva Demi tesne pred prehliadkou s pleťovou maskou na tvári, po komických kontúrach líc nie je stopy. Azda to bolo aj cieľom maskérov a samotnej značky, upútať na svoju najnovšiu kolekciu jar/leto 2021 poriadnu dávku pozornosti. Snáď to aj mnohé ženy na celom svete presvedčí, že sa oplatí prijať svoj vek a nepodliehať vábeniu plastických operácií. Tie nemusia mať v konečnom dôsledku žiadaný efekt, ba dokonca môžu aj predtým krásnu, hoci vráskavejšiu tvár, doslova zohaviť, o čom svedčia tváre mnohých hviezd, ktoré to jednoducho už prehnali.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie