Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
To tu ešte nebolo! Hviezdna modelka prišla s neobvyklým receptom na skoncovanie s fajčením!
Zdielať na

To tu ešte nebolo! Hviezdna modelka prišla s neobvyklým receptom na skoncovanie s fajčením!

Archívna reportáž

Jedna z najikonickejších modeliek éry 90. rokov sa aj s piatimi krížikmi na chrbte nemusí za svoj vzhľad vôbec hanbiť. Za štíhlou figúrou a mladistvým vzhľadom sú nielen dobré gény, ale aj dávka sebazaprenia a tvrdá drina. Na sociálnej sieti to dokazuje videami z cvičenia jogy či drilu pod dohľadom skúseného trénera. Avšak jeden zlozvyk ju trápi už dlhé roky a napriek veľkej snahe sa ho nedokázala zbaviť, azda až donedávna.

Britská modelka Naomi Campbell sa britskému denníku The Mirror.uk zverila s peripetiami, ktoré zažíva v snahe navždy skoncovať s celoživotným zlozvykom - cigaretami. A zdá sa však, že po dlhých rokoch našla spôsob ako si nechať zájsť chuť a zároveň urobiť niečo dobré pre svoje telo a myseľ.

Uhrančivá kráska s jamajskými, čínskymi a africkými koreňmi sa iba pred pár dňami zverila na Instagrame fanúšikom, že prišla o blízkeho človeka. Bol ním iba 24-ročný model a syn jej kamarátky a kolegyne modelky Stephanie Seymour, ktorý zomrel na predávkovanie drogami. S Harrym mala mimoriadne blízky a vrúcny vzťah, čo vyjadrila aj vo svojom smutnom statuse. "Už keď si bol bábo si mal v sebe tú magickú radosť, ktorú si všade rozdával. Mohla som ťa vziať na stretnutia a pýtali sa ma, či si ťa môžu prenajať. Nemal si ani 10 rokov a už si bol tak múdry, kreativita z teba priam sálala. Harry, vzal si si kus môjho srdca, nikdy sme sa nesúdili, náš vzťah bol vždy úprimný," napísala Naomi okrem iného v statuse pri fotografii s mladým mužom.

​Pripomeňte si Naomi a jej nemenej slávne kolegyne a modelingové ikony 90. rokov vo videoklipe od George Michaela k piesni s názvom Freedom:

Ktovie, či aj táto bolestná strata nie je za tým, že si modelka opäť raz predsavzala s cigaretami prestať, avšak nie za pomoci nálepiek či hypnózy ako doteraz. "Každé poobedie si zaplávam, alebo si len tak posedím v oceáne. Pomáha mi to vyčistiť moje pľúca, keďže trvá až 21 dní, kým sa telo od nikotínu vyčistí," prezradila svoj tip modelka, ktorá momentálne trávi čas v africkej Keni. Tam je teplota mora a vzduchu aj v januári viac než príjemná, no na jej dobré rady sa preto, žiaľ, nemôžu spoľahnúť fajčiari žijúci mimo rovníkových oblastí.

Naomi so svojím krstným synom Harrym, ktorému sa stala závislosť na drogách osudnou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Naomi Campbell (@naomi)

Naomi sa snažila prestať s fajčením niekoľkokrát už od roku 2014, a prešla si dokonca terapiou pomocou hypnózy či tradičnými nikotínovými náplasťami. Presvedčenie a pevná vôľa však vždy vydržali iba niekoľko mesiacov a ebenová kráska sa opäť ocitla v dymovom opare cigariet. "Mnohí ľudia mi tvrdili, že skončiť s cigaretami je ťažšie ako skončiť s alkoholom. Neverila som tomu, ale viete čo? Je to oveľa ťažšie," tvrdí zúfala modelka, ktorá sa tento rok o zmenu v životnom štýle pokúsila opäť a fanúšikovia veria, že tentokrát sa jej to už podarí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie