Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hviezda seriálu Krok za krokom zavesila herectvo na klinec! TOTO je jej zamestnanie!
Zdielať na

Hviezda seriálu Krok za krokom zavesila herectvo na klinec! TOTO je jej zamestnanie!

Zdroj: http://cnemacentre.com

Iba zriedkavé sú prípady, keď sa herec s rozbehnutou kariérou dobrovoľne vzdá hviezdnej budúcnosti a lákadlám slávy a bohatstva. Neustály konkurenčný boj, záujem médií a tvrdé podmienky v Hollywoode nie sú pre každý žalúdok, na vlastnej koži si to tvrdo odskúšajú najmä detské hviezdičky. Ich osudy sú často veľmi smutné, príkladom je predstaviteľ Kevina z komédie Sám doma či Drew Barrymore, ktorá mala vážne problémy s alkoholom už ako malé dieťa. Svoj život sa rozhodola radšej vziať do vlastných rúk a opustiť vody šoubiznisu aj herečka s obľúbeného rodinného seriálu Krok za krokom.

Bývalá herečka, dnes právnička Staci Keanan (45) alias Dana zo seriálu Krok za krokom sa stala zo dňa deň súkromnou osobou a o jej súkromnom živote sa dnes toho veľa nevie. Avšak pri príležitosti nakrúcania projektu Hollywood Darlings urobila výnimku a zúčastnila sa jednej z epizód, v ktorej však musela čeliť dávnym krivdám z čias nakrúcania populárna seriálu.

Predstaviteľka cynickej Dany z obľúbeného rodinného seriálu Krok za krokom sa nielenže vzdala hereckej kariéry, ale rovno sa vrhla na náročné štúdium práva. Pritom v mladom veku bola mnohými skúsenými ľudmi z brandže označovaná za veľký talent a nazývali ju dokonca novou Shirley Temple. Kým slovenský divák pozná Staci najmä zo spomínaného rodinného sitkomu, v Amerike si zahrala v niekoľkých komerčných aj nezávislých filmoch. Avšak príkoria slávy a neskoršie prvé neúspechy jej neboli po chuti a kariéru definitívne ukončila. "Keď som začala dospievať, hovorili mi, že potrebujú niekoho mladšieho, už som viac nebola taká skvelá a nebol o mňa už ani taký záujem," priznala Staci pred rokmi v jednom z mála rozhovorov, ktoré poskytla. Posledného nakrúcania sa totiž zúčastnila ešte v roku 2010 a bola to menšia úloha v nezávislom filme Death and Cremation.

Staci si získala srdcia fanúšikov najmä ako cynická Dana v seriáli Korok za krokom, pozrite si jednu zo zábavných scénok:

Staci pracuje ako zástupkyňa okresného prokurátora a je už tri roky vydatá za herca Guya Birthwhistlea. Aj keď je ich manželstvo bezdetné, žijú pokojným rodinným životom a život v ústraní si nevie vynachváliť. Napriek tomu však mnohých prekvapila, keď sa rozhodla prijať pozvanie na nakrúcanie komediálneho dokumentárneho seriálu Hollywood Darlings. V ňom v istej pasáži naznačila, čo mohlo prispieť k jej rozhodnutiu opustiť seriál Krok za krokom a odmietnuť nakrúcanie jeho veľkolepého návratu, ktorí tvorcovia plánovali v roku 2017.

Staci prijala prijala pozvanie nakrútiť krátku epizódu, v ktorej si zahrala samu seba spolu v projekte Hollywood Darlings:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hollywood Darlings (@hollywooddarlings)

Staci v epizóde seriálu Hollywood Darlings prejavila hnev na svojho seriálového otca, herca Patricka Duffyho. Ten si z nej urobil pred rokmi skutočne nemiestny žart. "Nahovoril mi, že mám romancu s hercom Luke Perrym. Bola som v tom, že si spolu píšeme, asi behom mesiaca sme sa do seba zamilovali," opísala začiatky veľkého podrazu. "Keď som potom Perryho konečne stretla naživo, rozbehla som sa k nemu a chcela som mu dať pusu. On ma však vôbec nepoznal a ukázalo, že to si iba Patrick zo mňa robil celý čas žarty," tvrdí Staci, pre ktorú bol takýto kanadský žartík v citlivom veku určite veľmi ponižujúci. Patrick sa jej však v priamom prenose za incident ospravedlnil a ktovie, možno aj vďaka podobným "skúškam" sa môže namiesto neistého hereckého chlebíčku pýšiť stabilnou kariéru úspešnej právničky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie