Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Veľký návrat! Legendárny seriál je späť, no bez TEJTO nahnevanej hviezdy!
Zdielať na

Veľký návrat! Legendárny seriál je späť, no bez TEJTO nahnevanej hviezdy!

Archívna reportáž

Seriálový návrat roka! Na veľkú radosť miliónov divákov sa vracia kultový seriál z prostredia života newyorských žien a ich vzťahových patálií. Seriál Sex v meste si našiel po celom svete množstvo fanúšikov, najmä však žien rôznych vekových kategórií. Po dlhých rokoch čakania už azda nikto ani nedúfal v návrat tejto rôznorodej štvorice na obrazovky. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že sa dve z hlavných protagonistiek nemôžu ani cítiť a odmietajú spolu pracovať na jednom pľaci.

Tvorcovia obľúbeného amerického seriálu Sex v meste hlásia po 20 rokoch veľký návrat na televízne obrazovky. Avšak diváci si budú musieť zvyknúť na jednu zásadnú zmenu v obsadení a zmieriť sa so skutočnosťou, že sa v seriáli viac neobjaví ich obľúbená postava náruživej Samanthy. Tá sa od nakrúcania filmovej verzie z roku 2010 rozhodla spoluprácu s kolegyňami a tvorcami filmu ukončiť.

Herečka Kim Cattral (63) sa nikdy netajila tým, že účinkovanie v seriáli bola istá kapitola v jej živote, ktorú v sebe už dávno uzavrela. Na povrch však časom vyplávali zákulisné informácie, že za jej rozhodnutím sú nenaplnené ambície a finančné ohodnotenie. Nepozdávalo sa jej vraj, že kým ona získa za epizódu niečo cez 350-tisíc dolárov, jej kolegyňa Sarah Jessica Parker (55) príde až k 3 miliónom. Navyše sa jej dostáva spomedzi zvyšných troch herečiek najviac pozornosti.Táto skutočnosť však rusovlasej predstaviteľke Mirandy, herečke Cynthii Nixon a plachej Charlotte v podaní Kristin Davisovej akosi neprekážala, a tak sa Kim od začiatku nakrúcania od kolegýň dištancovala.

Fanúšikovia seriálu Sex v meste sa môžu opäť tešiť na pikantné dialógy newyorských dámičiek, no postava Samanthy bude mnohým veľmi chýbať:

Aj samotný producent Michael Patrick King sa v podcaste v roku 2018 vyjadril, že kým Sarah, Kristin a Cynthia vytvorili dobrú partiu a vzniklo medzi nimi priateľstvo, Kim bola odťažitá a nikdy nezapadla. Nuž a teraz sa tvorcovia rozhodli vyriešiť problém raz a navždy a postavu Samanthy zo scenára jednoducho vymazali. Správu o návrate seriálu a jeho názov potvrdila aj samotná Sarah Jessica Parker alias Carrie Bradshaw. "A iba tak... Príbeh pokračuje," znie hlas v upútavke k pokračovaniu sérií s názvom And just like that, ktorý zdieľala na svojom Instagrame.

Sarah Jessica Parker takto navnadila fanúšikov na pokračovanie seriálu Sex v meste:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SJP (@sarahjessicaparker)

​Video zachytáva rušné ulice New Yorku a zákutia tohto obrovského veľkomesta. "Neviem si pomôcť, premýšľam nad tým, kde teraz sú," napísala tajomne k príspevku, ktorý si pozrel takmer 7 miliónov sledovateľov. Mnohí netajili obrovské nadšenie a vyjadrili aj niektoré známe tváre. "ÁNOOOOO," neskrývala radosť v komentároch herečka Reese Whiterspoon a pridal sa aj známy moderátor Andy Cohen. "2021, teším sa," okomentoval príspevok Sarah Jessicy Parker. Pravdou však je, že pandémia praje práve televíznym seriálom, s ktorými sa roztrhlo vrece a čas ukáže, či bude vedieť kedysi kultový seriál zabojovať o priazeň diváka v obrovskom množstve konkurencie.

Súvisiace články

Najčítanejšie