Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nezačali práve najlepšie! Lucinka (17) oklamala Bohuša Matuša (47)!
Zdielať na

Nezačali práve najlepšie! Lucinka (17) oklamala Bohuša Matuša (47)!

Zdroj: instagram/BMaL

O českom páriku s výrazným vekovým sa klebetí už od prevalenia ich lásky. Najmä v súvislosti s tehotenstvom mladučkej Lucie a následným pôrodom zdravého dievčatka sa stali jedným z najsledovanejších párov, čo si aj patrične užívajú. Bohuš veľmi prežíval toto obdobie a pravidelne komentoval všetko, čo spolu s Lucinkou, ako ju prezýva, zažívali. Dokázal, že to s ňou myslí vážne a k svojmu neskorému otcovstvu sa postavil naozaj zodpovedne.

Novopečený otecko Bohuš Matuš (47) sa prednedávnom prekvapivo vyjadril na margo novej životnej úlohy a taktiež o jeho partnerke Lucii Palkaninovej (17). Obe svoje dievčatá nadovšetko miluje a priznáva, že sa vďaka nim zmenil k lepšiemu, hoci si predtým nebol tak celkom istý, či dieťa chce.

​Paradoxne, vekovo podstatne starší Matuš bol ten, ktorý ako aj sám priznáva, neviedol svoj život práve najzodpovednejšie, ba práve naopak. Vstup mladučkej Lucie do jeho života bola pre neho vlastne výhra. Aj keď mladá a neskúsená, predsa len veľmi cieľavedomá dievčina usmernila jeho život podľa svojich predstáv. A tým urobila aj v jeho živote akýsi poriadok, ktorý mu chýbal. Bola to práve ona, ktorá sa rozhodla, že s ním chce mať dieťa a založiť si rodinu. Spočiatku sa zodpovednosti vyhýbajúci Matuš zľakol, neskôr ale privolil a teraz je za to veľmi rád.  

Bohuš Matuš si rodičovstvo užíva plnými dúškami, k nemu patria aj prechádzky na čerstvom vzduchu. Počas nich svojej malej dcérke a partnerke Lucke rád zaspieva:

Bohuša Matuša ale doteraz veľmi mrzí, aké zlé renomé si získal vďaka veľkému vekovému rozdielu medzi ním a partnerkou, ktorá je ešte stále neplnoletá. Niektorí ho dokonca podozrievajú až z pedofílie, čo on popiera. Jeho mladučká partnerka ho chcela podržať, a preto prezradila, ako to bolo na začiatku ich vzťahu. Vraj sa jej Bohuš páčil až tak veľmi, že mu klamala o svojom veku, keď sa zoznámili, aby u neho mala väčšiu šancu. "Mala som pätnásť. Ja som mu však nakecala, že budem mať už osemnásť, pretože sa mi strašne páčil," vysvetľovala na Instagrame. "Keď sa dozvedel pravdu, trošku sa urazil, ale bolo nám spolu fajn. Chodiť sme spolu začali, až keď som mala 16,"  tvrdila ďalej. 

Bohušovi Matušovi zmenila život k lepšiemu nielen mladšia partnerka, ale aj príchod malej dcérky: 

O tom, že im to spolu zatiaľ veľmi dobre klape, svedčí aj to, že len čo sa im narodila dcérka Natálka, už plánujú  ďalšie dieťa. Lucia sa pôrodu nezľakla a vďaka aktívnej pomoci partnera s dieťatkom sa z materstva veľmi teší a užíva si ho. "Raz som zo žartu povedala, že by som ich chcela desať, a teraz si to začínam priať, ale to nejde," priznala triezvo mladá mamička. Nateraz majú obaja partneri v pláne najmä svoj sobáš, ten sa ale môže uskutočniť bez problémov až po dovŕšení Luciiných osemnástich rokov. Zatiaľ neprezradili termín, situáciu trochu komplikuje aj pandémia koronavírusu, to ich ale iste neodradí. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie