Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ani kytice, ani drahý prsteň, ani kabelky či dovolenka! Lela prezradila PREČO sa vrátila k Vémolovi!
Zdielať na

Ani kytice, ani drahý prsteň, ani kabelky či dovolenka! Lela prezradila PREČO sa vrátila k Vémolovi!

Archívna reportáž

Ten, kto známy česko-slovenský párik z "Vémolandu" pozná, asi vie, že si minulý rok prešli vážnou vzťahovou krízou. Rodičia malej Lilinky sa rozišli po tom, ako sa prevalili početné nevery "alfca samca" Karlosa. Miestami tento rozchod vyzeral byť definitívny, najmä po tom čo extravagantná blondínka pridávala fotografie z výletu na horách, ruka v ruke s neznámym mužom. Avšak so sviatkami sa rozhodli začať odznova a na sociálnych sieťach prezentujú svoju znovuzrodenú rodinnú idylku.

Slovenská playmate Lela Ceterová sa po boku svojho partnera, českého MMA bojovníka Karlosa Vémolu opäť rozplýva šťastím. Krátko pred koncom roka 2020 ohlásil párik triumfálny návrat a onedlho na to okázalé zásnuby s luxusným šperkom. Lela pre portál Extra.cz prezradila, prečo tak náhle zmenila názor.

​Nevera poznačí nejeden vzťah tak hboko, že iba máloktorému páru sa podarí vrátiť všetko do starých koľají či vôbec lásku zachrániť. Lele a Karlosovi sa to podarilo, a to zrejme nielen vďaka bukrétam ruží, megadrahému prsteňu a luxusným kabelkám, ktorými ju Karlos zahrnul na znak svojej lásky, ale iste aj kvôli ich milovanej dcérke Lily. Každé dieťa si predsa zaslúži oboch milujúcich rodičov, o to viac, keď sa ľúbia aj navzájom.

Karlosovi víťazstvo nad obávaným súperom Alexom Lohoré zdvihlo sebavedomie:

"Boli to neočakávané, ale krásne zmeny. Som veľmi šťastná za to, ako to dopadlo. Je to veľké šťastie. S Karlosom sme teraz obaja veľmi spokojní. Najdôležitejšie je, že sme ako rodina opäť spolu. Nie je nič podstatnejšie," prezradila Lela, ktorá pre neveriacich Tomášov demonštrovala Karlosovu lásku aj bločkom z predajne drahého snubného prsteňa. Chcela tak zrejme dokázať, že rovnako ako je pravá ich láska, tak je pravý aj krásny šperk.

Lela a Karlos prežívali hlbokú krízu, dnes sú opäť nerozlučná dvojka, ktorú spojili nielen ich úprimné city, ale aj láska k luxusnému životnému štýlu, ale najmä dcérka Lilinka:

"Počas nášho odlúčenia mi najviac prekážala samota. Boli sme na seba zvyknutí, na to, byť pokope a zrazu to nebolo. A Lilinka ešte nehovorí, tak som sa nemala veľmi s kým porozprávať. Na Karlosa som už bola zvyknutá, tak mi veľmi chýbal. Aj on veľmi skoro pochopil, že byť v dome sám nie je úplne fajn," priblížila Lela, ktorá neprajníkom odkazuje, že im ich reči a urážky úsmev z tváre len tak nevezmú.

"Starý rok sme skvele zavŕšili tak víťazstvom Karlosa, ako aj návratom k nemu spolu s Lilinkou, či našimi zásnubami. Všetko je tak, ako má byť. Tešíme sa na to, čo nás všetko tento rok čaká. Máme toho pred sebou veľa," dodala na záver s dávkou optimizmu Lela. Azda aj Karlos cíti potrebu a dôležitosť rodinného šťastia rovnako a radostný ohník ich rodinnej pohody nikdy nezhasne.

Súvisiace články

Najčítanejšie