Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Čo na to jej slávni rodičia? Krásna dcéra hviezdneho páru sa vyzliekla DO NAHA!
Zdielať na

Čo na to jej slávni rodičia? Krásna dcéra hviezdneho páru sa vyzliekla DO NAHA!

Archívna reportáž

Sociálne siete dávajú priestor na sebareprezentáciu a pokiaľ ide o obsah, medze sa príliš nekladú. A tak môžu byť používatelia svedkami rôznych spôsobov ako zaujať a získať vytúžené lajky a obdivné komentáre. Tomuto slastnému pocitu prepadla aj prominentná dcéra hollywoodskych hercov. Jablko, zdá sa, nepadlo ďaleko od stromu a na sociálnej sieti sa ukázala celému svetu tak, ako ju rodičia stvorili.

Ireland Baldwin, dcéra hercov Aleca Baldwina a Kim Basinger, sa na sociálnej sieti poriadne odviazala. Pre potešenie oka svojich fanúšikov zberejnila amatérske fotky, na ktorých zo seba zvliekla všetko šatstvo a kožu jej zakrývali iba tetovania a vysoké čierne čižmy.

Na profile sociálnej siete modelky Ireland Baldwin nie je prvoplánová nahota práve bežná, aj keď nie je úplne ojedinelá. Už počas prezidentských volieb v USA rozvírila vody fotografiou "hore bez", keď jej detaily pŕs zakrývali iba propagačné volebné nálepky. Tentokrát šla 25-ročná kráska na trh s holou kožou, keď najintímnejšie detaily jej tela zakryla iba šikovnými pózami, ktoré nechali iba pramálo na fantázii diváka.

Ani Kim Basinger, matka 25-ročnej Ireland sa nahote veľmi nebránila, vo filme Krásna mimozemšťanka predviedla prekvapenému pozemšťanovi podmanivý striptíz:

"Tieto čižmičky rozžiarili moju pleť," napísala tajomne k sérii amatérskych fotiek. Na jednej z nich dopriala fanúšikom pohľad na jej prednosti, či lepšie povedané "zadnosti", kráčajúc po schodoch v útulne zariadenom domčeku. Na ďalšej sa zasnene pozerá do neznáma, rukami si zakrýva prsia a intímne partie zahaľuje iba noha v čiernej čižme, ktorá bude pravdepodobne vyrobená z imitácie kože, nakoľko je Ireland zapálená ochrankyňa zvierat. "Asi si budem musieť aj ja zabezpečiť pár takýchto topánok, aby som mohla aj ja zažiariť," napísala so smajlíkmi jedna z jej kamarátiek. Iný fanúšik si neodpustil narážku na jej slávneho rodiča: "Dievčatko, tvoj otecko ti ale dá!"

Ireland odhodila šaty aj zábrany a zdieľala odvážne zábery na sociálnej sieti:

Je však možné, že sa jej otec Alec možno aj zavďačí, pretože azda strhne pozornosť z jeho manželky a jej macochy Hilarie, ktorá si v posledných dňoch roku 2020 zavarila na škandál. Prevalilo sa totiž, že si Hilaria tak trochu zafantazírovala a prifarbila si historku o svojom pôvode. V minulosti tvrdila, že pochádza zo Španielska, kde sa narodila a do USA prišla až ako 19-ročná. Jej spolužiaci zo strednej školy však toto tvrdenie vyvrátili a navyše prezradili, že jej skutočné meno je Hillary a pochádza z "bielej" rodiny so španielskymi koreňmi z Bostonu. Aj jej prízvuk jej len chvályhodný herecký výkon, údajne si ho osvojila iba nedávno.

​Ireland však má s Hilariou výborné vzťahy, preto sa za svoju macochu postavila: "Je patetické, že sa tu niekto chce hrať na detektíva. Pritom o nej nevedie nič, kto ju vychoval a ako ju vychovali. Je to skvelá matka a skutočne dobrý človek, a to je niečo, na čom skutočne záleží" vyjadrila sa na adresu Hilarie krátko po prevalení nevinného klamstva.

Súvisiace články

Najčítanejšie