Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Herečka z Harryho Pottera musela pre covid predčasne porodiť! Teraz je v kóme!
Zdielať na

Herečka z Harryho Pottera musela pre covid predčasne porodiť! Teraz je v kóme!

Archívne video

Téma koronavírusu teraz vládne svetom. V téme sú aktívne aj mnohé väčšie či menšie celebrity, ktoré sa zapájajú do osvety. Niektoré si, žiaľ, vyskúšali ochorenie aj na vlastnej koži. No je pár prípadov, ktoré boli skutočne vážne, až fatálne. Veľmi ťažký priebeh choroby covid-19 aktuálne dostal britskú herečku a youtuberku, 30-ročnú Grace Victory, až do kómy.

Príležitostná herečka a aktivistka Grace Victory (30), dostala ešte ako pubertiačka úlohu v slávnej sérii o mladom čarodejníkovi Potterovi. Hoci nepatrila medzi hviezdy, objavila sa ako študentka Rokfortu hneď v štyroch častiach. Ostatné roky sa presadila skôr na Youtube, kde má slušných 220 tisíc odberateľov a pravidelne zverejňuje vlogy na aktuálne témy v jej živote. Žiaľ, s tým je teraz na istý čas koniec, hoci všetci veria, že sa jej stav zlepší.

Grace sa pred necelými tromi týždňami infikovala koronavírusom, akurát na začiatku tretieho trimestra.  Spočiatku mierne symptómy choroby covid-19 sa postupne u nej zhoršili až natoľko, že sa lekári rozhodli ukončiť jej tehotenstvo predčasne. Chlapček sa narodil, našťastie, zdravý, aj keď sa očakával jeho príchod na svet až vo februári.

Zaľúbenci sa na prvé dieťatko veľmi tešili:

No stav herečky, ktorá trpí obezitou, sa naďalej zhoršoval, mala veľké problémy s dýchaním. Lekári sa napokon rozhodli uviesť ju do kómy. Teraz je už našťastie Grace Victory v stabilizovanom stave, ale stále ešte nemá celkom vyhraté. "Grace je teraz v stabilizovanom stave. Prosíme vás, udržujte ju v svojich myšlienkach a modlitbách. Veľmi ju milujeme a veríme, že sa vráti silnejšia, ako kedykoľvek predtým," odkázala fanúšikom jej rodina. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Grace ? she/her (@gracefvictory)

Grace Victory sa objavila nielen v štyroch dieloch fantasy série Harry Potter, ale bolo možné ju vidieť aj vo filmoch The Bill alebo Family Affairs. Predovšetkým sa ale zviditeľnila ako aktivistka za potlačovanie násilia na sociálnych sieťach, kde motivuje fanúšikov k láske k sebe a prijatiu vlastného tela, takého aké je. Je taktiež autorkou memoáru No Filter, v ktorom opisuje svoje ťažké detstvo a dospievanie. Priateľ tejto hviezdy na YouTube a tiež otec jej novonarodeného dieťaťa, na sociálnych médiách zdieľal informáciu o ťažkom stave jeho chorej partnerky po pôrode. Spolu s ním zdieľa želanie skorého uzdravenia a plne podporuje svoju obľúbenkyňu Grace aj modlitbou veľké množstvo jej fanúšikov. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie