Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Gesto, aké už azda nikto nečakal! Princovia William a Harry prekvapili!
Zdielať na

Gesto, aké už azda nikto nečakal! Princovia William a Harry prekvapili!

Archívna reportáž

Vianoce sú sviatky pokoja, lásky a mieru. Práve to posledné spomínané, zdá sa, rozhodli podporiť aj bratia z britskej kráľovskej rodiny. Aj keď nimi nie je vyslovená vojna, niekedy aj chladné mlčanie na duši bolí viac, ako hlasná hádka. Nezhody princov sa ťahali už dlhšie, vyvrcholili v čase, keď sa Harry rozhodol opustiť kráľovskú rodinu a s manželkou a synom odísť do USA. V januári to už bude presne rok oficiálneho Megxitu a vzťahy sa len veľmi pomaličky menia z chladných na vlažnejšie.

Rodiny princa Harryho a princa Williama si pred Vianocami odoslali darčeky, aspoň tak to tvrdí podľa denníka The Sun autor niekoľkých kráľovských biografií, Andrew Morton (67). Podľa neho tak započali vianočné prímerie, ktoré sa azda stane jedným z mostov, ktorými k sebe bratia opäť nájdu cestu.

Vianoce zavítali aj do kráľovskej rodiny a cez oceán si vojvodovia zo Sussexu a vojvodovia z Cambridgeu poslali darčeky. Podľa informácii spomínaného denníka sa Meghan s rodinou vybrala do luxusného obchodu v slnečnej Santa Barbare a nakúpili darčeky pod stromček pre rodinu princa Williama. Keďže je Meghan Markle známa záľubou v kaligrafii, pripravila pre Louisa, (2), Georga (7) a Charlotte (5) aj ručne vyrobený vianočný pozdrav.

Po tom, čo sa Meghan a Harry rozhodli v januári 2020 opustiť rodinu a odsťahovať sa do USA, vzťahy medzi bratmi ochladli:

​Zhanbiť sa podľa zdrojov z blízkosti kráľovskej rodiny nedala ani vojvodkyňa Kate Middleton, ktorá taktiež poslala pre Meghan, Harryho a malého Archieho darčeky. Tie si nájdu pod vianočným stromčekom už 25. decembra ráno, ako je to v Amerike a aj vo Veľkej Británii tradíciou. Budú to prvé Vianoce, ktoré rodiny strávia ďaleko od seba, a azda najviac sa odlúčenie dotkne detí a ich starých rodičov. Malý Archie a jeho sesternica a bratranci sa totiž nevideli už viac ako rok.

Vianočná fotografie rodiny princa Williama potešila oči mnohých fanúšikov kráľovskej rodiny:

Spisovateľ ďalej tvrdí, že sa princ Harry "cez Vianoce plánuje porozprávať so svojím otcom a bratom". O čom sa chce ryšavý sympaťák so svojimi blízkymi rozprávať, a či sú Mortonové slová pravdivé, nevedno. Kensingtonský palác, ako obyčajne, vo veciach súkromných zaryto mlčí.

Súvisiace články

Najčítanejšie