Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
TOTO je Leuška! Monika Beňová konečne ukázala dcérku!
Zdielať na

TOTO je Leuška! Monika Beňová konečne ukázala dcérku!

Archívna reportáž

Atmosféra Vianoc robí zázraky. Tých pár dní v roku akoby boli ľudia vymenení. Keď ustane všetok zhon, miesto v domácnostiach a srdiach ľudí má už len láska a pohoda, snáď vo väčšine prípadov. Nepochybne najmä rodinky, ktoré budú tráviť prvé Vianoce s bábätkom, sú šťastím bez seba. Rozhodne to platí v prípade rodiny Moniky Beňovej.

Dlhoročná politička a europoslankyňa, 52-ročná Monika Beňová sa na doslova šok mnohých ľudí stala pred pár týždňami po druhýkrát mamou. Dieťatko priviedla na svet v súkromnom bratislavskom sanatóriu zhruba mesiac pred termínom. Malá Lea sa ale mala k svetu, aj váhu mala dostatočnú a tak si obe užívajú vzájomnú prítomnosť už od prvého novembra. 

Otcom dievčatka je niekdajší Beňovej asistent, 36-ročný advokát Ľubomír Klčo. Celá rodina, vrátane Monikinho syna z prvého manželstva, 32-ročného Martina, býva spolu vo vilke v bratislavskej Vrakuni. Tú už fanúšikovia Beňovej dobre poznajú, na Instagrame patrí medzi veľmi zdieľnych ľudí.

Monika je aktuálne mama na plný úväzok:

​No čo doteraz nikto nevidel, je tvárička malej princeznej. Ľudia nadobudli dojem, že aj europoslankyňa sa zaradí medzi rodičov, ktorí chcú svoje dieťatko pred zrakmi tisícov neznámych ľudí na internete skrývať. No ukázalo sa, že asi len čakala na správny čas. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

So želaním krásneho dňa a pripomienkou, že už o dva dni sú Vianoce, Monika svoju krásnu Leušku ukázala. Ako to už v prípade fotiek na jej Instagrame býva, nie je veľmi kvalitná, no stačí to na to, aby mali fanúšikovia predstavu o dokonale rozkošnej tváričke malého dievčatka. V náručí mamičky si spokojne odfukuje a je jasné, že obe majú presne to, čo je stelesnením lásky. A fanúšikovia veria, že táto fotka bola len začiatok a Beňová pridá onedlho aj lepší záber.

Súvisiace články

Najčítanejšie