Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
TOTO je telo krátko po pôrode?! Niektorí sú pobúrení, iní žasnú!
Zdielať na

TOTO je telo krátko po pôrode?! Niektorí sú pobúrení, iní žasnú!

Archívna reportáž

Mnohé celebritné mamičky napriek náročným momentom a nedostatku času, ktoré so sebou materstvo prináša, majú potrebu s fanúšikmi udržiavať kontakt či ich prípadne vtiahnuť do svojho sveta a prežívať s nimi vzácne chvíle hneď po pôrode. K týmto ženám patrí aj manželka slávneho hollywoodskeho herca z klanu Baldwinovcov, ktorá je momentálne na domácnosť s piatimi deťmi úplne sama.

Hilaria Baldwin ostala po karanténe jej manžela Aleca Baldwina na starostlivosť o ich početnú rodinu sama, no napriek tomu stíha ohurovať fanúšikov fotkami v spodnej bielizni a telom, na ktorom nie je po tehotenských kilogramoch ani stopy.

Pani Baldwinová, ktorá je zároveň precvičovateľka jogy a poradkyňa v oblasti zdravého životného štýlu, je pre mnohé mamičky veľkou inšpiráciou. Napriek piatim tehotenstvám vyzerá sviežo a jej postava po nich nenesie žiadne výraznejšie stopy. Na nedávnom príspevku na Instagrame sa Hilaria predviedla fanúšikom v čiernej spodnej bielizni držiac na rukách svojho trojmesačného synčeka Eduarda.

Hilaria Baldwin je odborníčka na zdravý životný štýl, a k tomu patrí aj pravidelné cvičenie jogy. Zacvičte si s Hilariou balančnú jogu vo videu dole:

"Po kúpaní, pripravení na každodennú fotografiou od Carmen," píše na začiatku príspevku a pripomína, že fotografia je dielom jej 7-ročnej dcérky. "Nedokážem prestať ovoniavať toto bábätko," píše ďalej v príspevku. Podľa jej slov, za svoje popôrodné telo vďačí akejsi zázračnej mastičke, no mnohí sa zhodli v tom, že skôr jej dobre namiešaným génom.Tie ocenil aj jej manžel Alec, ktorý kvôli jeho nedávnym pracovným povinnostiam v New Yorku trávi čas v hosťovskom príbytku mimo svojej rodinky. "Och, nie," napísal k zdieľanej fotke na svojom profile, a či už je to obdivné povzdychnutie nad krásou svojej ženy, alebo obava, že sa pri pohľade na ňu neubráni výrobe ďalšieho dieťatka, nevedno.

Hilaria má iba tri mesiace po pôrode piateho dieťatka ukážkovú postavu, nie každý z jej sledovateľov sa však stotožňuje s podobnými príspevkami na sociálnej sieti:

Napriek nepochybne dobrému úmyslu však v príspevku Hilaria rozdelila sledovateľov na dva tábory. Mnohým ženám sa nepozdáva, že ako matka neustále zverejňuje polonahé fotky a zároveň tým podľa nich pripisuje dokonalému popôrodnému telu väčšiu dôležitosť, akú v skutočnosti v živote bežnej matky má.  "Na zamyslenie nie je to, či je štíhla, či nosí bikini alebo spodnú bielizeň, alebo či sa kúpe so svojimi deťmi. Problémom je, že naša spoločnosť prišla do bodu, keď ľudia zverejňujú súkromné rodinné momenty, a keď nedosiahnu dosť lajkov necítia sa dosť dobrí. Moja 12-ročná dcéra a ja milujeme jej príspevky s malým bábätkom, no nedávno sa ma opýtala, prečo musí všade ukazovať svoj hrudník. Dokonca aj keď je vonku v zimnom overale v chladnom počasí," vysvetlila v komentári jedna z jej fanúšičiek, a pridali sa ďalšie.

"To, že sa mi to nepáči, neznamená, že jej automaticky závidím. Je jasné, že je v skvelej forme, ale podľa mňa je to nevhodné," píše iná dáma pod príspevkom. Avšak na Hilariino potešenie pod príspevkom prevládali pozitívne komentáre, v ktorých mamičky zaujímalo najmä to, ako sa stravuje a akými cvikmi dosiahla takú skvelú formu po pôrode. Azda si mamičky zoberú z jej príspevkov práve to pozitívne a motiváciu k pohybu, no zároveň budú svoje telo, ktoré prinieslo na svet malý poklad, milovať vo všetkých veľkostiach a tvaroch.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie