Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dokonalá fotka rodiny! Už je TO ale neprehliadnuteľné, priznáva Vendula Pizingerová!
Zdielať na

Dokonalá fotka rodiny! Už je TO ale neprehliadnuteľné, priznáva Vendula Pizingerová!

Archívna reportáž

Vendula Pizingerová (48) prežíva asi najkrajšie roky svojho života. Podarilo sa jej priviesť na svet dieťa vo veku, kedy to už ani sama nečakala, s mladým mužom, ktorého miluje. Žijú spolu v krásnom dome, kde si vie jej šikovný manžel poradiť snáď so všetkým, čo dom potrebuje, aby všetko fungovalo tak, ako má. Vie, že je dobrým otcom nielen pre ich novorodeného synčeka, ale zároveň je vzorom aj pre jej staršieho syna, ktorý sa jej narodil v manželstve so známym skladateľom Karlom Svobodom (†68).

Vendula Pizingerová je iste spokojná, že jej starší syn Jakub (15) má rád malého bračeka Josefa, čo dáva najavo aj tým, že je ochotný sa dať s ním aj odfotiť. To je inak v živote pubertiaka nemysliteľné, ako jeho mama prezradila. Najnovšie pristúpil aj na oficiálne rodinné fotografovanie, pri ktorom pózoval s mamou, s jej manželom a malým bratom profesionálovi. Vendula, pyšná na svojich chlapov, sa spokojná s výsledkom pozorne zahľadela a okomentovala výzor najmä staršieho syna, ktorý ju už prerástol. Fotku si môžete pozrieť TU.

Treba uznať, že Jakub už nie je žiadne malé dieťa. „Je to už kus chlapa, ja meriam 175 cm a Kuba 183 cm. Za chvíľu prerastie aj Pepu. Rád športuje, alebo s Pepou vyráža na túry, ktoré ja už nezvládam,“ priznáva Blesku. cz, že ju už syn vie aj zastúpiť, keď treba. Nakoniec on sám je iste veľmi rád, že má v otčimovi parťáka, s ktorým zažíva dobrodružstvá. Naučil ho milovať prírodu a obracať sa v nej, dokázal by tam aj prežiť v prípade núdze. Nečudo, že si vybral svoje budúce povolanie v obore veterinárstvo, tak vzdialeného od umeleckého zamerania svojho vlastného otca.

Vendula sa stala po tretíkrát mamou 13. októbra:

​Jakub ale predsa len niečo po svojom otcovi Karlovi Svobodovi zdedil. A to je podoba tváre, predovšetkým nosa, časom stále výraznejšieho. „Všetky moje deti svojich otcov nezaprú, jediné, čo po mne všetci majú, je pusa. Inak nič. Klárka bola celý Karel, Kuba ide tiež do jeho podoby a naviac sa mu rozširuje nos rovnako, ako mal Karel. No a Josífek, ten je celý Pepa. Blonďáčik, modré oči a stále sa chichoce,“ komentuje podobu svojich detí, pozerajúc na fotografie, pričom si spomenula aj na svoju už nežijúcu dcérku. Práve jej choroba Vendulu primäla k rozhodnutiu založiť nadačný fond Kapka naděje, ktorého je aj prezidentkou.

Teraz začala v úlohe prezidentky tohto fondu opäť naplno rozbiehať aktivity spojené s jeho zameraním. Tradične už po mnoho rokov organizuje vianočný koncert, v priamom prenose vysielaný na televízii. Ani tento rok nebude výnimka. Na koncerte vystúpia speváci Ewa Farna, Tomáš Klus, Noid Bárta a ďalší. Tak, ako Vendula pracovala pomaly až do pôrodu, pokračuje v aktivite zjavne aj pri svojom dvojmesačnom synčekovi. Už v sobotu večer sa postaví pred kameru, aby sa ako prezidentka nadácia prihovorila divákom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie