Oblačno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Ľudia chcú petíciou modelke zakázať možnosť mať zvieratko! Už niekoľko jej ich zomrelo!
Zdielať na

Ľudia chcú petíciou modelke zakázať možnosť mať zvieratko! Už niekoľko jej ich zomrelo!

Archívne video

Žiť život pod drobnohľadom verejnosti prináša mnohé nevýhody a žiadne životné "pošmyknutie" sa neodpúšťa. Mnohé známe tváre sa cítia ukrivdene, keď ich verejnosť za nezodpovedné správanie súdi, no veľakrát si za to môžu sami. A to je aj prípad britskej modelky a hviezdičky reality šou, ktorej nedávno tragicky zomrelo iba niekoľkomesačné šteniatko, ktoré kúpila svojej 13-ročnej dcérke.

Britská modelka Katie Price čelí kritike verejnosti po tragickej nehode, keď prišlo o život šteniatko bulldoga, ktoré kúpila dcére Princess. Ľudia po tomto incidente neváhali a spísali petíciu, v ktorej žiadajú úrady, aby zakázali modelke chovať akékoľvek živé zviera.

Modelka Katie Price zadovážila svojej 13-ročnej dcérke Princess iba trojtýždňové šteniatko bulldoga, ktoré, žiaľ, dlho nevydržalo, hoci nie je známe, čo spôsobilo jeho smrť. Kontroverzná televízna hviezdička je podľa oficiálneho vyjadrenia hovorkyne zdevastovaná, a myslí si, že ľudia jej v petícii veľmi krivdia, píše portál The Mirror. Celá rodina zvieratko podľa nej milovala, a tragédia ich veľmi zasiahla.

Katie má vlastnú "reality šou" na Youtube:

Petíciu podpísalo takmer šesťtisíc ľudí a tvrdia, že šteniatko zomrelo práve kvôli nezodpovedajúcej starostlivosti modelky a členov jej rodiny. "Za posledných päť rokov zomrelo kvôli nedostatočnej starostlivosti niekoľko živých tvoroch. Kone, psy, mačky, jašterice či ježkovia. Toto nie je jediná tragédia v tejto rodine, je to bežná vec v dome Katie Price," píše sa v stanovisku signatárov petície. Malý buldoček Rolo však nebol jediný, ktorému sa pobyt v rodine Katie Price stal osudným. Modelke mnohí zazlievajú jej prístup k živým tvorom najmä po tom, ako za zvláštnych okolností prišlo o život niekoľko ich domácich zvierat. Vo februári prišiel o život pod kolesami auta ich psík Sparkle, neskôr psík Queenie skončil pod kolesami poslíčka pizze. Behom krátkej chvíle zahynul aj chameleón Marvin a jeden z Katiných koní.

Toto je psík, ktorý je snáď poslednou "obeťou" opatery v rodine Katie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice)

"Dvaja psy boli prejdení autom, šteniatka boli nájdené utopené v ich bazéne. A taktiež jej na diaľnici zrazili koňa" stojí aj v petícii a, žiaľ, dôkazy im dávajú za pravdu. Katie Price je excentrická britská fotomodelka a hviezdička televíznych šou známa pod pseudonymom Jordan. Preslávila sa najmä silikónovým poprsím, plastickými úpravami a početnými škandálmi. Dcéru Princess má so svojím exmanželom, spevákom Petrom Andrem.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie