Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Povedala ÁNO! Vémola nastokol Ceterovej na prst TENTO zásnubný prsteň!
Zdielať na

Povedala ÁNO! Vémola nastokol Ceterovej na prst TENTO zásnubný prsteň!

Archívna reportáž

Oslava prvých narodenín dcérky zápasníka MMA Karla Vémolu a modelky Lely Ceterovej nabrala celkom iný rozmer. Hlavnou hviezdou dňa totiž napokon nebola malá oslávenkyňa, ale Karlos. Ten sa rozhodol po škandáloch s neverou a veľkolepom odpustení požiadať mamu jeho dcérky o ruku.

Keď sa koncom leta Karlos Vémola a Lela Ceterová rozchádzali, vyzeralo to s nimi veľmi zle. Slovenská modelka nešetrila ostrými slovami na adresu neverníka, dokonca zbalila kufre a expresne sa od neho odsťahovala do Bratislavy. Na jej stranu sa vtedy postavila drvivá väčšina nielen jej fanúšikov, ale aj priaznivcov Terminátora Vémolu. 

Nedokázať si udržať zips na nohaviciach v čase, keď je partnerka tehotná, ako aj potom, čo priviedie prvé spoločné dieťatko na svet, veru nesvedčí o ktovieakom charaktere. A rozhodne to nie je signál toho, žeby malo ísť o skutočne jednorazové zlyhanie, čo sa aj neskôr potvrdilo, keď sa ozvali ďalšie Vémolove údajné milenky.

Pred pár rokmi vyzerala Lela ešte značne inak. A celkom pred úpravami to bolo zrejme ešte rozdielnejšie:

No zjavne je Lele veľkodušná, alebo možno len bezhlavo zaľúbená a po pomerne krátkej pauze otcovi malej Lilinky odpustila. Aby toho nebolo málo, Karlos ju rovno vzal na nákupy do luxusných obchodov a následne do Dubaja. Obaja sa rozplývali vyznaniami, ako čerství zaľúbenci. Fanúšikovia to ale majú Lele za zlé, že sa "nechala" opäť zbaliť a keď už, tak volali po snubnom prstienku. A stalo sa. "Nemám slov. Áno," predsa len jedno slovo zo seba Lela dostala.

Všetko sa odohralo počas oslavy narodenín malej Lilinky. Tá bola ladená v štýle Minnie Mouse, tak bola vyparádená Lilinka, aj jej mama Lela a rovnako vyzdobená bola aj mega 5-poschodová torta. Na oslave boli aj obe Karlosove deti z predchádzajúcich vzťahov, dcéra a syn, a zjavne aj ďalší ľudia, podľa nadšených ovacií vo chvíli, keď Vémola pokľakol. Karlos, ktorý si potrpí na okázalosť, pochopiteľne nemohol svojej vyvolenej nastoknúť na prst hocijaký prsteň - už na pohľad je zrejmé, že má dosť karátov na to, aby stál majland, nehovoriac o luxusnej značke. Už len keby bol aj zárukou harmonického manželstva.

Súvisiace články

Najčítanejšie