Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Veľkolepé obnovenie lásky Vémolu a Ceterovej dostalo ranu! Ozvala sa Karlosova milenka!
Zdielať na

Veľkolepé obnovenie lásky Vémolu a Ceterovej dostalo ranu! Ozvala sa Karlosova milenka!

Archívna reportáž

Rodičia malej Lilinky už niekoľko dní bavia fanúšikov na sociálnych sieťach svojimi príspevkami, ktoré sa hemžia vyznaniami lásky, luxusnými dovolenkami a drahými darčekmi. Tie si slovenská playmate vyslúžila od svojho siláka Karlosa za to, že sa spolu s dcérkou vrátila do jeho okázalého domu v Prahe a odpustila mu početné nevery. Dokonca sa už aj skloňuje slovo svadba, čo by bol pre Lelu azda ďalší splnený sen. Zdá sa však, že český zápasník má v skrini ešte zopár kostlivcov, ktorí nechcú ostať v zabudnutí.

Údajná bývalá milenka českého zápasníka MMA, Karlosa Vémolu, španielska modelka Kristhin Gomez, na sociálnej sieti nedávno zverejnila fotografie z Prahy. Dokonca sa neštítila zverejniť aj jednu priamo z jeho domu a zároveň pre portál Expres.cz potvrdila, že u Karlosa strávila štyri dni a tiež prezradila dôvod, prečo ho takto verejne zradila.

Kristhin na sociálnej sieti zdieľala relatívne čerstvú fotku z "Vémolandu" s tajuplným komentárom. "Niekedy to nie je o tom byť tá dobrá, alebo zlá, je to o obrane pred absurdnými útokmi. Vždy je ľahšie niekoho obviniť, ako si priznať vlastné chyby," napísala blodínka k fotografii na Instagrame, na ktorej medzi bujnými umelými vnadami drží malú levicu Elsu. Tú si Karlos totiž adoptoval iba koncom septembra 2020 a teraz Kristhin priznala, že u neho strávila štyri noci a nebola to vraj iba priateľská návšteva. "Lela dobre vie, že som bola u Karlosa," prekvapuje v rozhovore pre spomínaný portál extravagantná modelka.

Kristhin Gomez svojimi prednosťami očarila Karlosa natoľko, že sa ani po prevalení nevery nevzdal spoločných stretnutí:

Spočiatku si vraj chcela Kristhin túto tajnú návštevu nechať pre seba, no Karlos ju podľa jej vlastných slov urazil, a tak sa rozhodla vyjsť s pravdou von. "Fotografiu som najprv nezverejnila, pretože som nechcela robiť problémy. Karlos ma však urazil a povedal mi, že to kvôli mne mu Lela zakázala vídať sa s Lily. Odvtedy mi to už je jedno. Iba pár dní potom, ako mu Lela povedala, že kvôli mne neuvidí malú, boli zase spolu a šťastní," tvrdí svoju pravdu urazená modelka. K ďalšej fotografii na Instagrame, na ktorej pózuje na jednej zo striech stovežatej Prahy, napísala slová, ktoré mnohí pochopili ako narážku na Karlosa a jasný odkaz Lele. "Ľudia sa nemenia, akurát sa stanú šikovnejší v zakrývaní pravdy, keď robia niečo tak často, že sa to stane ich životným štýlom." 

Sexbomba Kristhin Gomez zverejnila na sociálnej sieti fotky s Karlosovou tigricou v náručí:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???????? ????? (@kristhin_g)

Medzitým však Karlos dlho rozmýšľal, ako si Lelinu lásku a dôveru získať naspäť, až prišiel s originálnym nápadom. Ceterovú zobral na výlet do Dubaja a zabezpečil je pár hriešne drahých kúskov tých najzvučnejších značiek. Lela dôkazy jeho lásky zvečnila na fotografiách a zverejnila na Instagrame, za čo vyslúžila kritiku a mnohí ju označili za zlatokopku. Avšak v kruhoch Karlosových žien je, zdá sa, práve toto rozhodujúce, a tak nečudo, že po vzhliadnutí Leliných fotografií na posteli plnej darčekov zvlhlo oko nejednej Karlosovej kamarátky.

Súvisiace články

Najčítanejšie