Oblačno
12°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
TU bude nový domov rodiny Belohorcovej! Výhľad vyráža dych!
Zdielať na

TU bude nový domov rodiny Belohorcovej! Výhľad vyráža dych!

Archívna reportáž

Koncom augusta opustila Zuzana Belohorcová USA, ktoré boli takmer 12 rokov jej domovom. Luxusný apartmán v Miami vymenila za o poznanie skromnejší príbytok v španielskom letovisku Marbella. No nebola to konečná stanica pre rodinku a ich dve mačky. Zdá sa, že trvalo takmer 4 mesiace, kým našli to pravé bývanie.

Zuzana Belohorcová s manželom, českým podnikateľom Vlastom Hájekom, a ich dvomi deťmi, Salmou a Neviom, spravili na jar rozhodnutie, ktoré mnohých šokovalo. Rozhodli sa opustiť prekrásne pláže slnečného Miami na Floride a vrátili sa do starej dobrej Európy. Príčinou mala byť nielen pandémia a s ňou súvisiaca ekonomická kríza, ale aj vyostrovanie nálad v rámci protestov Black Lives Matter.​

Dva týždne pred začiatkom školského roka prišla do Marbelly Zuzana s deťmi a mačkou. Manžel rodinku nasledoval až takmer po troch mesiacoch, nakoľko dokončoval rekonštrukciu ich vilky, ktorú ponúkli na predaj. 

Už takmer 4 mesiace sa rodinka vytešuje z návratu do Európy:

​Nepochybne aj predaj miamskej nehnuteľnosti bude zásadný zdroj financií pri kúpe nového bývania v Marbelle. Zuzana už pre rodinku konečne čosi vyhliadla. "Vyzerá to tak, že sme už asi svoje vysnívané miesto pre život našli. Držte palečky, nech to všetko vyjde a nech sa náš sen stane skutočnosťou," oslovila Zuzana fanúšikov s prosbou. Nečudo, že si nehnuteľnosť zamilovala - čosi zásadné ju totiž spája aj s ich apartmánom na Floride.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

Zuzana patrila roky medzi azda najväčších milovníkov výhľadov na oceán. Teraz to bude mať podobné. "Takto sa zobúdzať každé ráno a sledovať tie nádherné východy slnka a podvečer zas vidieť slniečko zapadať je ten najväčší dar," rozplývala sa a ukázala výhľad z budúceho príbytku aj fanúšikom. Domček síce zjavne nie je priamo pri pláži, ale výhľad má skutočne úchvatný. Snáď sa Zuzana čoskoro podelí aj so zábermi z interiéru.

Súvisiace články

Najčítanejšie