Jasno
11°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Slávna speváčka priložila obvinenému hercovi: Je to patologický klamár, lsťou ma zviedol!
Zdielať na

Slávna speváčka priložila obvinenému hercovi: Je to patologický klamár, lsťou ma zviedol!

Archívna reportáž

Na známeho hollywoodskeho herca sa sypú nepríjemné obvinenia. Po tom, čo ho bývalá priateľka, speváčka FKA Twigs obvinila z psychikého, fyzického a sexuálneho násilia, sa k nej pridala ďalšia známa tvár, ktorá herca obviňuje z manipulácie a klamstva. Aj keď sa herec k skutkom čiastočne priznal a vyjadril ľútosť, na súde mu podobné tvrdenia asi príliš nepomôžu.

Po speváčke FKA Twigs prišla s tvrdením proti hercovi, známemu aj z akčného filmu Transformers, Shiovi LaBeoufovi aj ďalšia známa tvár. Podľa slov austrálskej speváčky menom Sia, ktoré zverejnila v statuse na sociálnej sieti, ju mal herec oklamať a ľsťou dostať do "cudzoložného vzťahu".

Iba pred pár dňami vzniesla britská speváčka FKA Twigs obvinenie voči hercovi Shiovi LaBeuofovi, v ktorom tvrdila, že ju počas vzťahu týral a navyše ju mal vedome nakaziť sexuálne prenosnou chorobou. Shia niektoré obvinenia svojej expriateľky potvrdil, no časť označil za lži. "Nie je ospravedlnenie za môj alkoholizmus a agresiu. Ubližoval som sám sebe a všetkým okolo mňa mnohé roky. V minulosti som ubližoval tým, ktorí mi boli najbližší. Hanbím sa za to a ospravedlňujem sa tým, ktorým som ublížil. Nič iné k tomu nemôžem povedať," vyjadril sa po obvineniach známy herec pre noviny NY Times. Vtedy však ešte netušil, že sa chystá prehovoriť aj jeho niekdajšia tajná milenka, speváčka Sia.

V klipe Elastic Love od známej speváčky sa herec Shia LaBeouf objavil spolu s vtedy len 13-ročnou tanečnicou Maddie Ziegler. Je až mrazivé pozerať na klip, v ktorom obvinený Shia znázorňuje muža bojujúceho s prudkými výkyvmi emócií:

"Aj mňa Shia emocionálne zranil, je to patologický klamár, ktorý ma ľsťou doviedol do cudzoložného vzťahu, keď o sebe tvrdil, že je slobodný," tvrdí v statuse na Twitteri speváčka a naráža tým zrejme na jeho dva roky trvajúce manželstvo s modelkou Miou Goth, ktoré skončilo v roku 2018 rozvodom. "Myslím si, že je vážne chorý a mám pre neho a jeho obete veľký súcit. Maj na pamäti, ak máš rada samú seba, drž sa od neho ďalej," varuje ženy Sia a speváčke FKA Twigs vyslovila podporu a odkázala, že je na ňu za jej odvahu veľmi hrdá.

Sia tvrdí, že ju herec taktiež emocionálne zneužil a vyslovila na Twitteri podporu speváčke FKA Twigs:

​Odpoveď od FKA Twigs na jej tweet nenechal dlho čakať:  "Je mi to ľúto, Sia, no o to viac je dôležité, aby som verejne zdieľala moje skúsenosti. Musíme si vzájomne pomáhať. Si pre mňa inšpiráciou a ďakujem vám všetkým za vašu lásku a solidaritu." No a do tretice sa údajne ozvala aj ďalšia z hercových bývalých priateliek, stylistka Karolyn Pho, ktorá tvrdí, že ju raz opitý pripútal k posteli a bil ju po hlave až kým nezačala krvácať. Herec priznáva problémy s alkoholom a agresivitou a tvrdí, že nastúpil na liečebný program, kde sa bude snažiť svojich nerestí a psychických problémov zbaviť.

Súvisiace články

Najčítanejšie