Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Zvláštny biznis! Slávni rodičia pretlačili dcéru (8) medzi nominovaných, skutočná hviezda sa tam nedostala!
Zdielať na
Hudba

Zvláštny biznis! Slávni rodičia pretlačili dcéru (8) medzi nominovaných, skutočná hviezda sa tam nedostala!

Archívna reportáž

Hudobné ocenenia Grammy patria k jedným najprestížnejších na svete a pre mnohých umelcov je obrovská pocta ocitnúť sa čo i len na zozname nominovaných. Zdá sa však, že niekedy stačí narodiť sa pod šťastnou hviezdou, alebo rovno hviezdnym rodičom. Tí už potom vedia vybaviť, aby sa meno ich milovaného potomka na prestížny zoznam jednoducho dopísalo.

Akadémia cien Grammy oznámila, že speváčka Beyonce, ktorej pieseň je nominovaná na cenu za najlepší videoklip, požiadala o doplnenie mena jej dcéry Blue Ivy na zoznam nominovaných. Podľa informácii denníka Mirror tak svojej 8-ročnej dcére tak splnila sen, o ktorom niektorí hudobníci môžu celý život akurát tak snívať.

Speváčka Beyonce je na zozname umelcov nominovaných na ceny Grammy každoročne azda už samozrejmosťou, a to nemusí mať ani komerčne úspešný hit na prvých priečkach hitparád. Okrem iných sa na zozname ocitla aj vďaka piesni Brown Skin Girl, v ktorej videoklipe sa  objaví práve jej najstaršia dcéra Bluey Ivy, ktorá si zaspievala aj úvodné vokály piesne. A tak si slávna speváčka povedala, že si za svoje pričinenie zaslúži 8-ročná slečna čestné miesto medzi nominovanými, skutočnými umelcami.

Vďaka spoluúčasti na tvrobe a nakrúcaní videoklipu k piesni Brown Skin Girl si 8-ročná Blue Ivy vyslúžila miesto na zozname nominovaných na Grammy 2021:

Okrem Blue Ivy a jej slávnej mamy sa na piesni podieľal aj raper Saint Jhn a spevák Wizkid, zaujímavé však je, že tí si svoje meno na zozname nominovaných nevyslúžili. Pre Blue Ivy to však nie je prvý úspech v roku 2020, začiatkom roka si vyskúšala dabing ako rozprávačka v audioknihe s názvom Hair Love. Tá pojednáva o afroamerickom oteckovi a jeho malej dcérke, ktorej sa snaží učesať vlasy po prvýkrát. "Snažím sa, aby si bola moja dcéra vedomá toho, že nikdy nebude primladá na to, aby mohla zmeniť svet. Nikdy nepodceňujem jej myšlienky a pocity a dozerám na to, aby rozumela, ako ju to môže ovplyvniť," vyjadrila sa svojho času Beyonce na margo výchovy svojej dcéry.

Beyonce pokračuje v úspešnej spolupráci so známou značkou športového oblečenia, ktorého kolekciu Ivy Park pomenovala taktiež po svojej najstaršej dcére Blue Ivy:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Beyoncé (@beyonce)

Beyonce a jej manžel, raper Jay-Z, majú okrem Bluey Ivy aj ďalšie dve deti, 3-ročné dvojičky Rumi a Sira. Avšak je to práve Bluey Ivy, ktorá, zdá sa, zdelila po rodičoch nielen talent ale aj chuť zdolávať méty, ktoré jej slávni a vplyvní rodičia pomáhajú dosiahnuť. Nie je to však tak dávno, čo sa práve pre nominácie na Grammy 2021 rozohnil spevák The Weeknd a jeho fanúšikovia. Akadémia ho totiž vôbec nezaradila na zoznam nominovaných a to napriek tomu, že jeho pieseň s názvom Blinding Lights bola s takmer dvoma miliónmi predaných kópií označená za najväčší hit roku 2020.

Súvisiace články

Najčítanejšie