Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Príšerná nakladačka! Za KLAMSTVO zvozili ľudia Agátu pod čiernu zem!
Zdielať na

Príšerná nakladačka! Za KLAMSTVO zvozili ľudia Agátu pod čiernu zem!

Archívna reportáž

Niekedy to jednoducho nevyjde. Agáte Hanychovej, exmanželke Jakuba Prachařa, sa to ale stáva azda trochu častejšie, ako iným influencerom. Alebo je možno len ostrejšie sledovaná a ľudia jej neodpustia žiadnu chybičku. O to viac, by sa ale azda mala dávať pozor, čo zverejní. Tentokrát to bol totiž zjavne krok vedľa.

Modelka a moderátorka Agáta Hanychová má na Instagrame takmer štvrť milióna sledovateľov. To už je slušné číslo na to, aby si vedela nielen slušne privyrobiť spoluprácou s firmami, ktoré o ňu zjavne majú záujem, ale aj na to, aby mala vplyv na myslenie ľudí. Preto sa občas pokúsi aj o šírenie dobrej myšlienky, nielen o propagačné príspevky.

Tentokrát vytiahla často pretriasanú tému, tobôž v časoch filtrov, photoshopu či rôznych aplikácií na dodatočnú úpravu podobizne. Mala snahu odkázať ľuďom, že je dôležité sa prijať v prirodzenej podobe. No nezvolila práve najšťastnejšiu fotku.

Agáta sa bojí staroby, no priznala aj to, že je majsterkou vo vypchávaní podprsenky:

​Agáte sa zdal byť dobrý nápad odfotiť sa tesne po vyjdení z bazéna, keď je jasné, že asi nebude nalíčená, ani učesaná.  No akosi zabudla na funkcie v mobile. "V 35 bez filtra, makeupu a s mokrou hlavou," napísala k fotke, ktorá je zjavne výrazne prefiltrovaná. Pridala dokonca aj výzvu na sebalásku pre všetky ženy a matky, čo je, samozrejme, veľmi pekné a záslužné. No napriek tomu jej to ľudia nedarovali.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Na neprirodzené špúlenie pier si už pri Agáte všetci zvykli, no dokonale jednoliaty tón farby pokožky, absolútne vyhladené vrásky a dokonca až pixelovanie, teda "štvorčekovanie" záberu v oblasti pŕs, ľudí poriadne vytočil v súvislosti s tvrdením, že nepoužila filer. "Filter to možno nie je, ale to upravené vyžehlené čelo bije do očí. Viete, dnes už telefóny nenápadne zobrazujú rôzne úpravy," pripomenul Agáte jeden komentujúci, ak by na to náhodou zabudla. No vytkli jej nielen filter. "Buďte trochu súdna, neklamte. Máte úpravy, kto vás sleduje to videl. Vaša mama je vrchol prirodzenosti, vrchol toho, že nie je potrebné sa nijako upravovať. Majte to, prosím, rovnako. Budete šťastnejšia," odporučila jej ďalšia. A nejeden komentujúci jej pripomenul, že sa netají pravidelnými injekciami botoxu. Možno ale chcela dať Agáta odkaz sama sebe, aby si pripomenula, že prirodzenosť je úplne v poriadku a človek sa skutočne môže mať rád aj taký, aký je, bez úprav.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie