Skoro jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Nechutné! Hviezdna herečka chcela pobaviť fanúšikov, TAKTO to dopadlo!
Zdielať na

Nechutné! Hviezdna herečka chcela pobaviť fanúšikov, TAKTO to dopadlo!

Archívna reportáž

V ponurých časoch koronakrízy, keď je svet väčšinou uzavretý vo svojich príbytkoch sa človeku aspoň cez sociálne siete ponúka svet, v ktorom môžu nahliadnuť do života iných ľudí či svojich idolov. Na tejto vlne si však ulietava čoraz viac starších ročníkov, a výnimkou nie je ani sympatická predstaviteľka Moniky zo seriálu Priatelia.

Herečka Courteney Cox mnohých pobavila, ale aj trochu znechutila svojím nedávnym príspevkom na sociálnej sieti pri príležitosti sviatku vďakyvzdania. V ňom sa totiž pokúsila napodobniť scénku z obľúbeného seriálu Priatelia, v ktorom si nasadila seriálová Monika na hlavu moriaka.

Courteney Cox má na Instagrame celkom slušnú základňu viac ako 10 miliónov fanúšikov. Zrejme aj preto, že im pravidelne dopraje kopec zábavy. Nedávno pri príležitosti amerického sviatku Dňa vďakyvzdania sa rozhodla oživiť legendárnu scénku zo seriálu Priatelia, keď si Monika chcela prazvláštnym spôsobom udobriť svojho kamoša Chandlera. Na hlavu si vtedy nastokla telo chladeného moriaka, a ako čerešničku na torte mu nasadila slnečné okuliare. No a div sa svete, táto lesť zabrala a Chandler dokonca vtedy povedal aj niečo, čo nechcel. Vyznal je totiž lásku.

Courteney sa nedávno snažila napodobniť túto legendárnu scénku zo seriálu Priatelia, pokus so skutočným moriakom jej však veľmi nevyšiel:

"Nechutná pravda," napísala Courteney k videu, na ktorý sa s pomocou priateľov snaží navliecť svoju hlavu do útrob neboráka moriaka. Video zároveň začína upozornením pre vegánov, ktorých by mohli zábery značne rozrušiť a možno aj naveky poznačiť. "Toto je ozaj nechutné, dajte mi ten uterák prosím," zúfa si hneď v prvých sekundách herečka, keď sa snaží svoju hlavu s viditeľnými problémami dostať do tela moriaka. Hlavu si síce Courteney z hygienických dôvodov obalila do plastového sáčku s otvormi na dýchanie, no ani to nezabránilo nepríjemnému pocitu."Au, tá kosť bolí, fakt bolí. Nemôžem dýchať" zahromžila a vyslobodila sa z útrob niekdajšieho operenca.

Takto sa pokúsila Courteney zopakovať legendárnu scénku so živým moriakom. Napokon predsa uznala, že je moriak najlepší predsa len na tanieri:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Príspevok jej so smiechom dokonca komentoval aj sám pán šéfkuchár bez čapice, slávny Jamie Oliver. Ktovie, či sa nechal od Courteney inšpirovať a svoju početnú rodinku namiesto pečenia zabaví podobnou scénkou. V komentároch sa ozvala aj jej kolegyňa, predstaviteľka seriálovej Phoebe, Lisa Kudrow. "Čo si to urobila? Si drsniak, ale aj veľkorysý dobrák," komentovala Lisa, keďže na záver videa je dôkaz, že moriak napokon splnil svoj pôvodný účel a herečka ho po počiatočnom kamikadze do chrumkava upiekla v trúbe.

Súvisiace články

Najčítanejšie