Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Mega luxus! Gáboríkovci vyrazili na zimnú dovolenku a ubytovaním vyrazili dych!
Zdielať na

Mega luxus! Gáboríkovci vyrazili na zimnú dovolenku a ubytovaním vyrazili dych!

Archívna reportáž

Milovníci zimy sa už nemôžu dočkať. Ledva dopadli na zem prvé vločky, už aj niektorí berú lyže a... A nič, keďže v rámci opatrení to vyzerá tak, že lyžiarska sezóna sa nateraz odkladá. V jednom slovenskom lyžiarskom stredisku to ale pochopili inak, a práve tam sa vybrala aj rodinka Gáboríkovcov.

Marián Gáborík si ako profesionálny hokejista, jeden z našich najúspešnejších v zámorskej NHL, zarobil počas svojej bohatej kariéry, ktorá dokonca formálne stále trvá, dosť peňazí na to, aby minimálne ešte aj jeho vnúčatá nemuseli pohnúť prstom. Ale Marián si nešetrí peniaze do hrobu, milióny si patrične užíva aj so svojou krásnou manželkou Ivanou a od mája aj s dcérkou Bellou.

Teraz sa celá rodinka vybrala zrejme na predĺžený víkend na jedno z najkrajších miest na Slovensku, na Donovaly. Ak vzali aj lyže, majú šťastie, lebo zhodou okolností práve tento víkend tam vleky pobežia, možno ale na túto zimu aj naposledy. 

Ivana ostáva stále nohami pevne na zemi:

​No ak by aj nemali v pláne užívať si tento obľúbený zimný šport, rozhodne nebudú o nič ochudobnení. Dokonca aj v prípade, ak by ani nevystrčili päty z ich chaty. Hoci, nazvať chatou tú luxusnú drevostavbu, v ktorej sú ubytovaní, je skutočne až nemiestne. Podľa videí, ktoré Ivana zverejnila, ide o luxus, aký je porovnateľný azda len s apartmánmi v päťhviezdičkových hoteloch.

Ivana si materskú skutočne užíva, kdekoľvek je:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

"Je to tu rozprávkovo krásne. Aj Belle sa tu páči. Nádherný dizajn, nemám slov," chrlila zo seba slová chvály zjavne ohúrená Ivana. A to je čo povedať, nakoľko v živote už iste zažila luxus všetkého druhu, napokon, v ultra luxusnej modernej vile v Trenčíne aj s rodinkou bývajú. No nielen výhľad na zasneženú prírodu, ale najmä prírodné materiály na čele s guľatinou typickou pre slovenské drevenice, a predovšetkým skutočne jedinečný dizajn a zariadenie chalupy sú predsa len iná káva, ako dom v meste. Možno si ohúrení Gáboríkovci pobyt napokon aj predĺžia, hoci ide o poriadne drahý špás. Jedna noc stojí 950 eur, čo je suma, akú nedá väčšina slovenských rodín ani za týždennú lyžovačku.

Súvisiace články

Najčítanejšie