Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Konečne ho ukázala! Monika Beňová predviedla spinkajúcu dcérku na OCKOVI!
Zdielať na

Konečne ho ukázala! Monika Beňová predviedla spinkajúcu dcérku na OCKOVI!

Archívna reportáž

V nedeľu bude mať malá Leuška 5 týždňov. Hoci nie je zrejmé, koho priezvisko nosí, v našich končinách je zvyklosťou, že deti dostávajú otcove meno. A tak znie zrejme celé meno dievčatka Lea Klčová. Jej ocka ale Monika Beňová svetu často neukazuje. Teraz spravila výnimku.

Europoslankyňa a dlhoročná politička Monika Beňová sa už nejakú dobu vznáša na obláčiku. Splnilo sa jej obrovské želanie, stať sa opäť mamou, hoci si na to počkala až do svojich 52 rokov, celých 32 rokov po narodení jej prvorodeného syna Martina.

Prvé manželstvo Beňovej, z ktorého jej ostalo aj priezvisko, sa skončilo v roku 2004, žiaľ, smrťou Martina Beňa, ktorý podľahol rakovine. V tom čase však už dva roky spolu nežili. V roku 2006 sa Monika vydala za Fedora Flašíka a ostali spolu ešte 11 rokov. Vzťah bol bezdetný, obaja už mali potomkov z predchádzajúcich vzťahov. Onedlho nato sa dala europoslankyňa dokopy s advokátom Ľubomírom Klčom, ktorý bol jej poslaneckým asistentom.

Monika Beňová zažíva najšťastnejšie obdobie:

​Tento 36-ročný muž bol bezdetný a je vysoko pravdepodobné, že po dieťatku prirodzene túžil. A s novou láskou zrejme táto túžba ožila aj u Moniky. A to, čo sa zdalo byť takmer nemožné, sa im 1. novembra splnilo. Narodila sa im dcérka. Hoci je Beňová na sociálnej sieti veľmi zdieľna a s fanúšikmi sa delí o mnohé momenty svojho života, vrátané trápení, ale aj radostí, svojho partnera veľmi neukazuje. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Teraz spravila výnimku. Hoci Ľubomíra na fotke príliš nevidno, je celkom pochopiteľné, prečo sa chcela Beňová o tento krásny moment podeliť so svetom. Jej dvoch miláčikov zachytila ako spia, a čo už je krajšie, ako priam hmatateľná láska otca a dieťatka. Hoci nechala záber bez komentára, v hashtagoch napísala všetko potrebné na opísanie pocitov #milačikovia #vzacnachvilka #oddych #moj #daddysgirl #tato. Možno po tomto nakuknutí do súkromia už čoskoro ukáže celú rodinku v plnej paráde, napokon, Vianoce sú na rodinný portrét ako stvorené.

Súvisiace články

Najčítanejšie