Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nečakaný rozchod! Len rok po narodení synčeka skrachoval obľúbenému hercovi ďalší vzťah!
Zdielať na

Nečakaný rozchod! Len rok po narodení synčeka skrachoval obľúbenému hercovi ďalší vzťah!

Archívna reportáž

Niekedy to ani pri najlepšej vôli dvom ľudom vo vzťahu jednoducho nevyjde a povedať si zbohom je jediná cesta. Avšak situáciu zásadne mení skutočnosť, ak po niekdajšej láske ostala tá najkrajšia spomienka a zároveň doživotný záväzok v podobe detí. Túto dilemu práve rieši obľúbený herec a predstaviteľ "kockáča" Leonarda zo seriálu Teória Veľkého tresku.

Herec Johnny Galecki sa už po roku od narodenia prvého potomka s modelkou Alainou Meyer rozchádza. Informáciu o nečakanom rozpade mladej rodinky priniesol magazín People. Zaľúbenci zažívali počas ich dvojročného vzťahu idylku a herec sa niekoľkokrát vyjadril, že našiel ženu svojho života. Tá mu napokon pred Vianocami v roku 2019 porodila vytúženého synčeka, a tak je správa o rozpade rodiny o to šokujúcejšia.

Johnnyho Galeckiho vystrelilo účinkovanie v seriáli Teória Veľkého tresku medzi najlepšie platených hercov a jeho kariéra je naplno rozbehnutá. Zdalo by sa, že to 45-ročnému hercovi klape na všetkých frontoch, tôbož keď jeho o 22 rokov mladšia partnerka porodila pred rokom syna Averyho. Pár však v týchto dňoch nečakane oznámil odlúčenie, s tým, že ostávajú v korektnom vzťahu, aby mohli byť dobrými rodičmi pre ich ročného drobčeka.

Johnny Galecki si zahral svojského vedátora Leonarda v obľúbenom sitkome Teória Veľkého tresku. S Kaley Cuoco tvorili istý čas pár nielen na pľaci, ale aj v skutočnom živote:

"Toto je ten najdrsnejší rok môjho života, s tými najhlbšími pádmi aj najvyššími vzlietnutiami," napísala okrem iného Alaina k sérii fotografií na Instagrame, ktoré zachytávajú prierez jej tehotenstvom a netradičným pôrodom vo vani. "Som šťastná za synove zdravie a našu spoločnú životnú cestu," emotívne napísala modelka na záver. Na fotkách sa bez zbytočného ostychu predviedla aj v intímnych polohách, kď nahá drží malého Averyho. Tomu však prekrýva jeho drobnú tváričku biele srdiečko. Jedna z fotiek dokonca zachytáva aj dvojicu, ešte ako šťastných novopečených rodičov, sediac v pohodlí domova s mandolínou v Johnnyho ruke.

Alaina na Instagrame zdieľala príspevok, v ktorom sa vyznala zo svojich pocitov z udalostí z uplynulého roka:

​K dôvodu ich rozchodu sa detailnejšie ani jeden z rodičov rok starého chlapčeka nevyjadrili. Johnny na sociálnej sieti čoraz častejšie pridáva fotografie s jeho bývalou partnerkou a zároveň hereckou kolegyňou a predstaviteľkou Penny z obľúbeného seriálu o partičke vedátorov. V minulosti mu síce partnerský vzťah s Kaley Cuoco nevyšiel, ale zdá sa, že ostali dobrými priateľmi.

Na počesť jej narodenín 30. novembra jej dokonca vyznal na Instagrame verejne vrúcne city. "Vieš, ako veľmi ťa zbožňujem a rešpektujem. Som na teba pyšný a som šťastný za to, že si šťastná. Ale najmä za naše dlhoročné priateľstvo," napísal k fotografiám s Kaley. Avšak je jasné, že jeho city sú iba priateľské, a aj keby neboli, má smolu. Kaley Cuoco (35) je už dva roky šťastne vydatá za sympatického miliardára Karla Cooka (29). Za rozchodom s Alainou teda rozhodne nebude tento "románik".

Súvisiace články

Najčítanejšie