Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
A bude svadba! Posledný z Priateľov ide do chomúta!
Zdielať na

A bude svadba! Posledný z Priateľov ide do chomúta!

Archívna reportáž

Obľúbený Chandler z Priateľov sa síce v seriálovej realite oženil s kamarátkou Monikou pomerne mladý, v skutočnosti však jeho život vyzerá úplne inak. Teda aspoň donedávna, keďže sa rozhodol urobiť tento vážny životný krok až rok po päťdesiatke. Jeho vyvolená má od neho o 22 rokov menej a označil ju za tú najúžasnejšiu ženu, ktorá chodí po tejto planéte.

Herec Matthew Perry (51) sa oficiálne zasnúbil so svojou priateľkou Molly Hurwitz (29) a exkluzívne to potvrdil pre magazín People. V rozhovore tiež prezradil, že tak urobil, pretože je to tá najlepšia žena na planéte a manželstvo sa mu zdá byť jediný prístav istoty v týchto neistých časoch, v akých sa svet nachádza.

Starnúci herec si teda staromládenecky život vo svojich 51 rokoch rozmyslel a mladú pôvabnú manažérku a producentku sa rozhodol požiadať o ruku. Jeho partnerka, s ktorou je od roku 2018, povedala áno, a zdá sa, že kríza v ich vzťahu, ktorá vraj tento rok na jar ich láskou otriasla, je zažehnaná.

Pripomeňte si nezabudnuteľné scénky zo svadby Moniky a Chandlera v seriáli Priatelia. Matt Perry si podobné scénku užije azda už čoskoro aj v skutočnom živote:

“Rozhodol som sa zasnúbiť. Mám obrovské šťastie, že randím s tou najlepšou ženou, aká momentálne kráča po tejto zemi," prezradil v exkluzívnom rozhovore pre spomínaný magazín. Dá sa teda predpokladať, že spomedzi partie hercov zo seriálu Priatelia bude ženáč už aj z nepolepšiteľný Matthewa Perryho.

Matt rozbúril vody sociálnych sietí, keď si vo februári 2020 prvýkrát založil na Instagrame svoj oficiálny profil. Prispieva naň však iba zriedka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4)

Zásnuby sú veľkým prekvapením, keďže ešte v máji 2020 sa šepkalo o ich búrlivom rozchode, ktorého príčinou mala byť práve Matthewova závislosť na alkohole a s tým súvisiace psychické problémy. Zdá sa však, že sa starnúcemu hercovi podarilo z problémov vystrábiť a s triezvym rozumom si mladú krásku pre istotu poistil prstienkom.

Súvisiace články

Najčítanejšie